Stil Moda

KINO RAPSODIJA

Branka Krstulović u večernjem izlasku s vrtoglavo dubokim prorezom, Martina Tomčić pokazala da i ona prati modne trendove 

KINO RAPSODIJA

Premijera filma o slavnom britanskom bendu "Queen", održana u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, privukla je svu silu poznatih lica, kojima je itekako privlačno zvučao poziv da večer provedu uz "Bohemian Rhapsody" i priču o velikoj karijeri neprežaljenog Freddieja Mercuryja.

Uzbudljiva priča o životu osebujnog glazbenika od osnivanja benda tijekom 70-ih do Queenovog nastupa na kultnom Live Aidu, koji se 1985. godine održao na londonskom Wembleyju, privukla je, očekivano, brojne glazbenike poput Nene Belana, Saše Lozara, Zdenke Kovačiček, Jurice Popovića.

Film je došla vidjeti i, po mnogima, najstroža članica žirija showa "Supertalent", operna mezzosopranistica Martina Tomčić.

Vjerna omiljenoj crnoj boji, Martina je kombinaciju podigla gležnjačama sa zmijskim hit uzorkom, pokazujući tako da ipak nije imuna na modne trendove, koliko god u životu bila okupirana manje prozaičnim stvarima.

Neprimjećena nije mogla ostati ni Branka Krstulović, koja je za izlazak u svoje kino izabrala smjelu večernju haljinu s visokim izrezom koju sebi apsolutno može priuštiti.

Jedan od zanimljivijih parova bili su Tomo in der Mühlen i supruga Miriam Westercappel. Producent kojeg je najšira publika upoznala kao člana žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato", a koji je prepoznatljiv i po svom ekscentričnom modnom ukusu, u ovoj je prigodi bio modno odmjeren i, kao i uvijek, usklađen sa suprugom.

Naslovnica Moda