Stil Moda

U PRVOM PLANU

Antonija i Sementa su pokazale kako nositi hit uzorak, Barbara je bila štosna, ali voditeljica koja ne juri za trendovima niti je u prvom planu stilski je oduševila

U PRVOM PLANU

Robert Sever je iznenadio na otvorenju ovosezonskog modnog događaja Bipa Fashion hr., kolekcijom koja koloritom potpuno odudara od njegove prepoznatljive eklektičnosti.

Predstavio je, naime, kolekciju Daria u crnim i crvenim tonovima i, kako prenose modni portali, oduševio publiku.

Na Severovu modnu reviju došla su dakako i brojna poznata lica zaljubljena u njegov modni rukopis, čemu su svjedočili i neki njegovi odjevni komadi na njima.

I dok je talentirani i vrijedni hrvatski dizajner osvojio petice za komade u kojima bi se mnoge mogle zamisliti, poznate uzvanice dobrim su dijelom prigrlile hit uzorak sezone, tzv. "animal print".

Životinjski uzorak definitivno je jedan od onih kojem su žene ili sklone ili ga preziru, a potrebno je istinsko stilsko umijeće da ga se ukomponira tako da ne izgleda ni jeftino, ni "trash".

Modno vješta voditeljica Antonija Stupar Jurkin izgledala je ženstveno u ogrtaču leopard uzorka, a glumica Sementa Rajnhard je pokazala kako suknja sa zmijskim uzorkom može izgledati elegantno, a ne vulgarno.

Na temu "animal printa" poigrala se i voditeljica Barbara Kolar, koja je odjenula za nju nesvakidašnju kombinaciju s hlačama.

Ipak, posebne komplimente je zaslužila voditeljica koja se rijetko gura u prve modne redove, a i inače u prvi plan, modno svoja i inspirativna Anja Alavanja.

 

Naslovnica Moda