Stil Moda

Ostavila dojam

U ovakvom je izdanju nikad nismo vidjeli: predsjednica u Vukovaru pokazala stanjenu liniju i ekstravagantne štikle, nema tko se za njom nije okrenuo

Ostavila dojam

Iako je predsjednica Kolinda Grabar Kitarović prije samo nekoliko dana proslavila 51. rođendan, svojim najnovijim izdanjima ni na koji način ne odaje dojam da je zakoračila na "goru" stranu pedesetih... Kako je, uostalom, i sama nedavno rekla, izgleda si bolje nego u dvadesetima, a svojim pojavljivanjima u javnosti to potvrđuje i onima koji ju okružuju.

U Vukovar je stigla na "druženje" s izbornikom Zlatkom Dalićem, Miroslavom Ćirom Blaževićem i Gabrijelom Žalac, no to su samo neki od okupljenih na manifestaciji "Svi za jedno hrvatsko naj". U moru posjetitelja, ipak, ako je vjerovati fotografijama, svi su gledali u predsjednicu.

Grabar Kitarović je stigla u modrom kostimiću koji je stegnula u struku i pokazala nikad tanju liniju, a uz klasičnu je kombinaciju iskombinirala provokativne štikle kakve i nismo imali priliku viđati na njoj. Možda je upravo to bio razlog što su se glave okretale, a možda je ipak do samopouzdanja kojim predsjednica u zadnje vrijeme isijava. 

Svakako, izdanje je trebalo sačuvati, pa je Kolinda jedina među prisutnima iznad glave držala kišobran.

Naslovnica Moda