StoryEditorOCM
Promo arhivIdealan par sunčanih naočala

Stručnjaci optike Ghetaldus Split znaju kako najbolje zaštiti vaš vid

Piše PR
17. svibnja 2017. - 14:02
MARC JACOBS 169S_006JJL - 1.480,00 knMARCJACOBS169006JJL1.480,00kn

Ljetne temperature su nam naglo stigle ali s njima na sreću nikad veća ponuda različitih modela i oblika sunčanih naočala. Okrugle, četvrtaste, ovalne, mačkaste, metalik, mat... i sami znate koliko se teško odlučiti za onaj jedan idealan model koji će biti ukras vašem licu tijekom gotovo cijele godine. Ono što često zaboravljamo tijekom izbora savršenog para sunčanih naočala je zaštita oka od štetnih UVA i UVB zračenja koja su iz dana u dan sve opasnija, te postaju vrlo bitan faktor pri kupnji kvalitetnih naočala.

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za ovo su ljeto pripremili modele iz novih kolekcija renomiranih brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police te brojnih drugih koji, osim svojim dizajnerskim potpisom, osvajaju i staklima iznimne kvalitete. Susretljivi i stručni timovi prisutni u svih devet poslovnica pomoći će vam pri izboru sunčanih naočala idealnih, ne samo za oblik vašeg lica, već i za adekvatnu zaštitu od štetnih sunčevih zračenja.

Patite li od slabijeg vida, stručnjaci u ordinacijama optika Ghetaldus Split preporučuju ulaganje u sunčane naočale s dioptrijom kako bi vaše oči bile optimalno zaštićene u svim uvjetima. Korištenjem inovativnih metoda, omogućit će vam ugradnju dioptrije u više od 90% najpoželjnijih modela sunčanih naočala. Pozdravite se s ograničenjima koja vam je dioptrija nekad postavljala i odaberite svog favorita iz bogate ponude novih kolekcija!

Nađete li se u blizini poslovnice u Hrvojevoj 6, iskoristite jedinstvenu mogućnost za pregled vida korištenjem revolucionarnog ZEISS i.Profiler aparata, koji se izdvaja najpreciznijim mjerenjem dioptrije na tržištu, temeljem čega nastaju individualno dizajnirane naočalne leće koje se savršeno prilagođavaju potrebama vašeg oka. Ne propustite priliku za besplatan pregled vida uz tim vrhunskih stručnjaka koji će vas uputiti na što obratiti pažnju pri odabiru novih sunčanih naočala i pronađite svoj idealan par!

Više informacija o luksuznoj ponudi brandova i usluga optike Ghetaldus Split pronađite na web stranici: http://www.ghetaldus-split.hr/ te Facebook i Instagram profilima: www.facebook.com/ghetaldus i www.instagram.com/optika_ghetaldus_split

Poslovnice Optike Ghetaldus Split:

  • SPLIT – Ulica kralja Tomislava 13; Zadarska ulica 7; Ulica Ruđera Boškovića 16a; Hrvojeva 6
  • ZADAR – Knezova Šubića Bribirskih 7
  • ŠIBENIK – Jurja Šižgorića 1
  • METKOVIĆ – Trg kralja Tomislava 3
  • IMOTSKI – Stjepana Radića 4
  • OMIŠ – Trg Sv. Mihovila 1
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 15:30