StoryEditorOCM
Promo arhivovoga vikenda u City Center one

Probudite u sebi sportski duh

Piše PSD.
19. svibnja 2017. - 10:40
Citi18

Ako niste do sada, krajnje je vrijeme da se pokrenete i startate s nekom od sportskih aktivnosti. Ljeto je blizu, a malo  tko bi želio na plažu s "jastučićima" oko bedara ili struka. Zato odmah u akciju! Kako bi se osigurali potrebnim asortimanom, i u pravim kombinacijama prionuli tjelovježbi,  predlažemo da se tijekom ovoga vikenda, u  subotu i nedjelju, 20. i 21. svibnja uputite u City Center one, gdje vas očekuje prava oda sportu.

Naime, vaši omiljeni trgovački centar i  prilog "Stil" osigurali su vam kupone s kojima ćete ostvariti velike uštede kupujući najpoznatije sportske brendove. Izdvojit ćemo neke od njih, s kojima ćete vaše nove sportske pustolovine, dočekati i u stylish izdanju.

Recimo tako da vam adidas i Nike spremaju popuste od 50%, nove tajice ili top moći ćete pronaći u trgovini Polleo  Sport uz uštedu od 30%, a u Hervisu je to sniženje 20%. Ukoliko sebe odlučite počastiti nekim komadom s potpisom svjetski priznatih dizajnerskih kuća, prošetajte do trgovine XYZ u kojem ćete također dobiti račun umanjen za 30 %.

Novu obuću također možete kupiti i pri tome "ušparati" i to u dućanima ShoeBeDo, gdje vas čeka sniženje od 20%,  baš kao i u Top modi, te trgovini Roko postole. Ukoliko želite osvježiti svoj look novim naočalama i tu će vas dočekati osvježenje za džep, jer u Optici Anda popusti iznose 20%, u Optotimu 30%...No, ima toga još...osigurajte si  primjerak "Stila" i kada vidite ponudu, ne sumnjamo da će u vama maksimalno proraditi sportski duh.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:50