StoryEditorOCM
Promo arhivTerme 3000 – Moravske Toplice:

Obilje dobrog!

Piše PROMO
16. travnja 2018. - 17:42

Čarobno Prekmurje: Terme 3000 – Moravske Toplice, leže u jednoj od najčarobnijih slovenskih regija – Prekmurju. Tamošnje znamenitosti, bogata tradicija, kultura, povijest i ukusna gastronomija, pozivaju da ih otkrijete. Prva prilika se pruža već u vrijeme prvosvibanjskih blagdana, a naredna tijekom ljeta – kada, u svim terminima, do dva djeteta u pratnji dvije odrasle osobe borave besplatno!

Obilje vodenih užitaka: Od jeseni do proljeća vodene užitke možete pronaći u renoviranom unutarnjem termalnom kupalište, do koga se iz svakog hotela možete prošetati kroz natkriveni i topli hodnik. Dok se najmlađi igraju u dječjim bazenima, tinejdžeri se spuštaju zatvorenim toboganima, a odrasli se mogu okupati u bazenu s crnom termo-mineralnom vodom i whirpoolima, a zatim se opustiti u saunama, te si priuštiti odmor na jastucima ispunjenim heljdinim ljuščicama.

Obilje kretanja: U termama se nalaze tereni za nogomet, košarku, odbojku , kao i staza za trčanje. Najbolji način da otkrijete Prekmurje je vožnja biciklom, koji možete iznajmiti u termama. Ako vas oduševljava golf, možete se oprobati na Golf terenu Livada sa najduljim poljem u Sloveniji: uz dobar hitac, vaša loptica će preletjeti skoro 600 metara!

Obilje opuštanja: Na masaži Livada, uljem buće, spretne ruke masera i jedinstven miris buće, odvesti će vas na prekmurske ravnice. Tajna masaže Panonska livada je u specifičnom ulju za njegu, koje sadrži ljekovito bilje koje raste u Prekmurju.

Obilje lokalnih zanimljivosti: Poslije vodenih doživljaja, možete obići neku znamenitost u okolici termi: pustolovni park Bukovniško jezero sa energetskim točkama, vidikovac Vinarium u Lendavi, Otok ljubavi sa plutajućim mlinom u Ižakovcima. U Dobrovniku ćete naći i tropsku šumu u malom: uz orhideje, možete se diviti i tropskim i suptropskim biljkama iz cijelog sveta: od banana, paprika i kave, do domaćih flaminga.

Obilje ukusa: U Termama 3000 – Moravske Toplice isprobati ćete prekmurska jela u originalnoj i suvremenijoj verziji. Jedinstveni kulinarski doživljaj u sva tri hotela je Prekmurska večera, na kojoj ćete ugoditi svom nepcu autentičnim prekmurskim okusima pripremljenim po receptima prekmurskih baka: kruh od heljde, dödoli, bograč, koline, salata s uljem buće i prekmurska gibanica, sigurno će vas oduševiti!
Više na https://www.sava-hotels-resorts.com/hr/


 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 02:03