StoryEditorOCM
Promo arhivOsunčajte kožu u tren oka!

Znamo koji će vas prirodni pekmezi i ulja oduševiti

Piše PROMO
18. lipnja 2018. - 11:20

Iz sezone u sezonu pekmezi i ulja postaju sve važniji dio naše ljetne rutine. Uz njihovu pomoć brončanu putna kojoj inače 'radimo' cijelog ljeta, postižemo puno brže, a koži pružamo pravi tretman ugodne, mirisne i hranjive njege.
S guštom na plažu
Tajna njegujućih pekmeza i ulja za brže tamnjenje je u uljima koja prirodno potiču preplanulost i dubinski hrane kožu. Jedna od najomiljenijih linija pekmeza za brže tamnjenje nastala je upravo u Hrvatskoj, a zove se SunTané.Prirodnu preplanulost OlivalSunTané pekmez razvija uz pomoć tradicionalno učinkovitih, hranjivih ulja oraha i mrkve.

 

Pekmez. Jedina stvar kojoj se veselimo i kad nije za jelo! ?

A post shared by Olival (@olival_cosmetics) on

Ulje sezama, masline, kakao maslac…
Ovi su proizvodi obogaćeni i uljem sezama, maslinovim uljem i hranjivim kakao maslacem koji kožu ostavljaju nevjerojatno podatnom i mekom. Želite li kožuzaštititi od sunca, dobra je vijest da iz Olivaladolazi i SunTané pekmez sa zaštitnim faktorom 10+. To je prvi pekmez na našem tržištu koji štiti od sunca, potiče preplanulost i njeguje kožu!
Osjećajte se dobro u svojoj osunčanoj koži
Ako zbog praktičnosti i bogate njege obožavate suha ulja, sigurni smo da će vas oduševiti OlivalSunTané ulje namijenjeno bržem tamnjenju. Kao i sva suha ulja, i ovo se izuzetno brzo upija. Razvija prekrasnu brončanu put, a ten ostavlja svilenkastim i zaglađenim. Za ljubiteljice sjajatu je izlatno ulje SunGold! U njemu se kriju suho ulje za brže tamnjenje, ali i neodoljive zlatne čestice koje dodatno ističu osunčanu kožu.
OlivalFacebook, Instagram, www.olival.hr

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:51