StoryEditorOCM
Promo arhivVRUĆE UŠTEDE

Jokerova petnaestica u kolovozu je trinaestica 

Piše Promo
12. kolovoza 2018. - 09:00

Vrući kolovoz donosi nam vruće uštede na još jednoj Jokerovoj 15ici, koja je ovog mjeseca `preselila' na novi datum.
Kako centar Joker na blagdan Velike gospe neće raditi, tako se Jokerova petnaestica održava dva dana ranije, u ponedjeljak 13.8. Tako je trinaesti u mjesecu ovog kolovoza postao sretan dan za velike ljetne uštede, a popusti se penju i do vrtoglavih 70%.
U trgovinama su se osim laganih ljetnih komada pojavile i nove pre-fall kolekcije koje donose dašak trendova nove modne sezone, pa je ova 15ica u kolovozu idealan dan za kupnju prvih komada koje ćete ponosno nositi u jesenskim mjesecima koji su pred nama.
Listu popusta koje vas očekuju na 15ici u kolovozu možete potražiti na linku: https://www.joker.hr/jokerova-15ica-u-kolovozu-je-13ica/
A kraj ljeta u Jokeru, nakon iznimno dinamičnog početka godine, kad su se Jokeru pridružili brojni novi brandovi, a postojeći osvježili svoje interijere, donosi pregršt iznenađenja.
Krajem kolovoza na više od 800 m2 otvara se novi, reprezentativni prostor Sancta Domenica koji će u svojoj ponudi osim mobitela, televizora, gaming opreme i računala imati i bijelu tehniku i mala kućanske aparate.
Sa zadnjim danima kolovoza u Jokeru se otvara i Pinko, popularna talijanska ženska modna marka koju su ljubiteljice mode diljem svijeta prigrlile još od ranih 80-ih godina kada je osnovana. Nova Pinko trgovina bit će smještena u prizemlju centra pored istočnog ulaza, a u ponudi će osim ženske odjeće imati i torbe i modne dodatke za koje ne sumnjamo da će osvojiti srca svih ljubiteljica mode.
S početkom rujna dio Jokerove obitelji postat će i Kare, jedan od najpopularnijih brandova u uređenju interijera. Kare je već 35 godina lider u opremanju domova i poslovnih prostora. Svojim kupcima nudi odličan, uvijek neobičan i nekonvencionalan namještaj, dizajniran za individualce. Svojom prepoznatljivom raznolikošću, ali i kvalitetom izrade, Kare je omiljeni brand svih strastvenih ljubitelja dizajna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 11:41