StoryEditorOCM
Promo arhivHRVATSKI DIZAJN, PROIZVODNJA I KVALITETA

Cjelovita rješenja za opremanje turističkih objekata iz Prime!

Piše PROMO
25. veljače 2019. - 08:00
  • Kvaliteta s višegodišnjim jamstvom
  • Stručno savjetovanje u Vašem domu
  • Besplatna izmjera i prostorno 3D planiranje
  • Vlastita proizvodnja i brza isporuka

Nova turistička sezona kuca na vrata i savršeno je vrijeme za osvježavanje ili potpuno opremanje apartmana ili kuća za odmor. Pri opremanju turističkih objekata, cilj je optimalno iskoristiti svaki centimetar prostora, no izbjeći pretrpanost te dobiti lijep i ugodan prostor u koji će se gosti poželjeti vratiti.  U razgranatoj mreži koju čini čak 56 Priminih prodajnih centara u Hrvatskoj, potražite kvalitetan namještaj za opremanje turističkog objekta, razvijen i proizveden u Primi. Bogat Primin asortiman pruža brojne mogućnosti i olakšava proces uređenja koji pomaže da se pravilnim odabirom oblikuje stilski usklađen prostor koji povezuju iste boje, dekori i materijali.

Vlastiti dizajn, proizvodnju i sve dodatne usluge Prima je objedinila u jedinstven projekt cjelokupnog opremanja interijera. Primini stručni prodajni savjetnici oblikuju interijere koji su prilagođeni individualnim željama, potrebama i navikama. Usluga je u cijelosti prilagođena kupcima i njihovim potrebama, započevši od izmjere prostora te predlaganja rješenja uređenja pa sve do dostave i montaže.

Stilski usklađen prostor

Primini stručni prodajni savjetnici po dogovoru dolaze u interijer koji je potrebno opremiti i vrše precizno mjerenje prostora. Odabir namještaja prilagođavaju svim prostornim specifičnostima uvažavajući individualne želje. Nakon izmjere, proces se nastavlja u salonima gdje se osigurava da se, osim funkcionalnih, ispune i svi estetski zahtjevi kupca.

Ponudom namještaja po elementima te velikim izborom boja, Prima omogućuje brojne kombinacije za spavaće i dnevne sobe koje stilski povezuju prostor. Primine kutne garniture i ležajevi te fotelje osmišljeni su i proizvedeni s naglaskom na pružanje maksimuma udobnosti, a jednostavnim razvlačenjem pretvaraju se u dodatni ležaj. Ovisno o raspoloživom prostoru, možete se odlučiti za neku od Priminih modularnih kuhinja ili, radi još bolje iskoristivosti, za kuhinju po mjeri.

Profinjene spavaće sobe sadrže sve potrebne elemente za opremanje apartmana svih kategorija - zidnu vješalicu, stalak za kofer, mini bar i toaletni stolić s ogledalom. Drveni ili tapecirani kreveti s podnicama i Priminim madracima ili visokokvalitetni box-spring kreveti jamče vrhunsku udobnost i kvalitetan san. Programi predsoblja i kupaonica nude funkcionalne elemente te su također usklađeni s ostatkom interijera.

Sve usluge tijekom pripreme – izmjera, savjetovanje, prostorno 3D planiranje kuhinja te predlaganje idejnog rješenja uređenja interijera, u Primi su besplatne, a ova jedinstvena ponuda cjelokupnog opremanja interijera dostupna je u svih 56 salona diljem Hrvatske. Namještaj se može kupiti u najbližem salonu, a dostava dogovoriti u drugom gradu.

Posjetite Primu i poklonite svoje povjerenje stručnim savjetnicima pri pronalaženju idealnog cjelovitog rješenja koje će zadovoljiti sve vaše potrebe pri opremanju vlastitog doma, kuće za odmor ili apartmana svih kategorija. Popis svih salona potražite na www.prima-commerce.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:22