StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Print i plisirano – zašto ne?

Piše PROMO
25. veljače 2019. - 14:21

Malo koji se modni trend posljednjih godina pokazao toliko izdržljivim kao plisirane suknje. Istovremeno classy i neobavezan, plisse je idealan odabir za sve koji žele ostaviti dojam i biti elegantni, ali bez odustajanja od zaigranosti.  Plisirana suknja prošla je u svojih nekoliko hot sezona puno inačica i duljina – od teških kožnih do gotovo prozirnih ljetnih varijanti, od duljih do kraćih, ali modno najisplativijom se pokazala midi varijanta. 

 


Suknja Liu Jo, 1.390 kn; Majica Mango, 129,90 kn; Jakna Pinko, 4.322 kn; Cipele Loriblu, Karla, 1990; Lak za nokte Opi, Anabella, 199 kn
 

A kako bi ovaj zahvalni komad i ove sezone oživjeli, dizajneri su ga odlučili obogatiti uzorkom, i to - što otkačenijim to boljim. Maskirno, mornarski, logo, animal... sve varijante su dopuštene! Jedino je pravilo ono koje valjda ne treba niti naglašavati – uz tako upečatljiv donji dio, gornji treba biti što je moguće neutralniji kako bi se konačni styling uravnotežio, a  noge u ovakvim kombinacijama počastite finom sandalom otvorene pete (još jedan trend sezone!), jednostavnim gležnjačama ili  minimalističkim tenisicama. 

 


Cipele LK Bennet, Karla, 1.890 kn; Majica Zipper, 169 kn; Suknja Tommy Hilfiger, Fashion&Friends 929 kn

A ako vam je ormar već prepun plisiranih suknji, ali još se niste zasitili,  plisse se ove sezone preselio i na košulje, gdje odlično akcentira rukave, na haljine, bluze, čak i šarene, print marame, uz koje će i vaše modno proljeće biti razigrano.

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije pronađite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 02:22