StoryEditorOCM
Promo arhivDJEČJA KOLEKCIJA

Otvoren Replay&Sons u Jokeru! Poznate splitske mame su već u shoppingu!

Piše Promo
20. svibnja 2019. - 14:56

Replay&Sons konačno je otvorio vrata na svojoj morskoj adresi! Fantastičnu dječju kolekciju poznatog talijanskog Brenda možete pronaći na 2. katu Jokera, gdje ćete osim odlične atmosfere uloviti i vrijedne nagrade i popuste od 20% na cijelu kolekciju!

Jedna od najposebnijih Replay kolekcija do sada pokazala se kao sjajna prilika za dodatno eksperimentiranje, stoga je osnovna fashion misao prenesena i na dječju liniju koja pomiče modne granice te poziva na igru, dok se Split nametnuo kao logičan odabir lokacije s obzirom na to da se odavno ističe kao grad koji postavlja modne trendove.

 

 

 

Poznate splitske mame Vedrana IlićGabrijela Budimir te Ana Čagalj prve su sa svojim sinovima i kćerima posjetile novootvoreni Replay&Sons store u Jokeru te s njima uživali u igri i druženju koje je osmislio Replay, kako bi dodatno naglasio onu zaigranu stranu mode.

 

 

Dodatna zanimljivost svakako su Replay&Sons total outfit okviri za fotografiranje mališana postavljeni kao dio scenografije u sklopu Instagram darivanja, u kojem u prvom tjednu otvorenja možete ostvariti dodatnih 20% popusta na kupnju jednog proizvoda ukoliko objavite fotografiju svojih mališana iza total outfit okvira na svom Instagram profilu.

Inovativna kolekcija talijanske proizvodnje i svjetskog stila, pametnim i udobnim dizajnom te veselim i zanimljivim detaljima zasigurno će oduševiti one najmlađe, dok će roditelje privući visoka kvaliteta odjeće otporne na pustolovine u prirodi, ali i široka ponuda raznolikih komada za svaku prigodu.

 

 

Zanimljiva  dječja linija inspiraciju crpi iz svijeta odraslih te ga vješto prati dizajnom, koji upotpunjen pomno odabranim detaljima privlači pažnju dječaka i djevojčica, a odijevanje čini igrom!

Nepokidiv jeans, hrabri uzorci i kontrasti, zanimljivi natpisi i ilustracije te zakovice i prišivci, samo su djelić Replay&Sons streetstyle priče koja u prvom tjednu otvorenja donosi i 20% popusta na cijelu kolekciju.

 

 

Posebno se ističe denim linija upečatljivog kolorita u rasponu tonova od ultra crne do ispranih modela, s djelomično pohabanim dijelovima za postizanje iznošenog look-a, kao i inovativan Hyperflx+ materijal čija izuzetno elastična struktura dječjoj igri daje dodatnu pokretljivost i spretnost te jeans čini otpornim na često pranje.

 

Dječake će oduševiti frajerske zakrpe i muški uzorci te mnoštvo džepića i tajnih pretinaca, a djevojčice maštovite natpisi na majicama, baš  kao i suknje i haljine s cvijećem i gliterom koje nisu ništa manje - frajerske, jer dolaze u kombinaciji s maskirnim i tigrastim uzorkom.

 

Inovativan store osim zanimljive i kvalitetne odjeće nudi šarolik izbor raznih aktivnosti, stoga što prije posjetite prekrasno uređen Replay&Sons na 2. katu trgovačkog centra Joker u Splitu i u prvom tjednu otvorenja ostvarite 20% popusta na cijelu kolekciju!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 12:49