StoryEditorOCM
Promo arhivFrapa Business Cup 2019

Prilika za team building, ali i B2B koja se ne propušta!

Piše PROMO
5. rujna 2019. - 04:55

Od 10. do 13. listopada. sudionike očekuje zanimljiva i napeta utrka na moru, kao i brojne popratne aktivnosti u Frapa Resortu Rogoznica. Prijave su otvorene do 30. rujna.

Kao najveća poslovna regata u Hrvatskoj, Frapa Business Cup u kontinuitetu se održavao punih 11 godina, od 1998. do 2009. godine te je svake godine okupljao oko 600 sudionika. Ovu bogatu tradiciju Marina Frapa Resort Rogoznica odlučio je obnoviti prošle godine.

Prošlogodišnja regata predstavljala je zaokret u prijašnjem modelu ovog natjecanja pa je pored samog natjecateljskog dijela uključila i bogat popratni program u vidu predavanja, poslovnih druženja te opuštanja i dobre zabave. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućila je povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske  i šire. Na tom tragu osmišljen je i program ovogodišnjeg, ukupno 13. po redu Frapa Business Cup-a.

Red natjecanja, red poslovnih druženja i radionica

Frapa Business Cup otvara dodatne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske  i šire.

Borba na moru bit će uzbudljiva i za sudionike i za sve koji budu u mogućnosti uživati u njoj s kopna. Za sada najavljenih 20 ekipa svoj će trofej zlatnog lava pokušati izboriti u jednoj od Dufour ili Bavaria jedrilica.

Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate, a u regati će i ove godine sudjelovati ekipa Hrvatske ratne mornarice, kao i partnerski jedriličarski klubovi te ugledne tvrtke poput Allianza.

Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Natjecatelji će jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru.

Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna, a više informacija možete saznati pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:30