StoryEditorOCM

Klasični komadi s pomakom za uzbudljivu modu jesen

Piše PROMO
27. rujna 2019. - 11:23

Nema mjesta jesenskoj melankoliji jer nam ovo godišnje doba pruža mnogo razloga za zadovoljstvo a jedan od njih jest i uživanje u stvaranju novih odjevnih kombinacija. Pronađite vaše idealne komade u trgovinama svog City Centera one i tmurno godišnje doba pretvorite u svoju omiljenu fashion sezonu.A to neće biti nimalo zahtjevan zadatak uz odličan modni izbor koji vas očekuje na policama omiljenih brandova.

Najvažniji savjet za uspješnu jesensku shopping avanturu jest: klasika je uvijek u modi. Jerudobnu i mekanu bijelu dolčevitu, karirani sakodužega kroja ili tenisice u svijetloj boji možete kombinirati na milijun načina i uvijek izgledati dobro. Modne romantičarke koje imaju dozu bunta u sebi kombinirat će slip haljinu, prozračnu svilenu bluzu ili druge odjevne komade koji podsjećaju na fino donje rublje s udobnim, predimenzioniranim vestama. Ove suprotnosti izvrsno funkcioniraju u dnevnim varijantama uz traperice i gležnjače te u večernjim prilikama kada s visokim petama cijela kombinacija dobiva novu dimenziju.

Modne 70-e ponovno su prisutne i to najviše kroz pastelna samt odijela i kombinezone. Što se modnih dodataka tiče – manje je više. Sitnije elegantne naušnice i ogrlice, torbice u neutralnim nijansama te funkcionalni ruksaci sve su što će modnoj klasičarki trebati. I na kraju, ali ne najmanje važno – birajte odjevne komade, cipele i modne dodatke u kojima se osjećate dobro, zadovoljno i sretno.

Inspiraciju za shopping uz najbolje modne kombinacije, ključne artikle sezonete neprocjenjive savjete stilista i modnih urednika potražite na www.citymixandmatch.hr i krenite u jesensku pustolovinu u svoj City Center one.

 

Ružičasto odijelo

Sako Orsay, 299,90 kn

Hlače Orsay, 249,90 kn

Tenisice New Yorker, 199,90 kn

Ruksak Carpisa, 299,90 kn

Naušnice Takko Fashion, 49,90 kn

Look sa blejzerom

Sako New Yorker, 269,90 kn

Majica H&M, 79,90 kn

Hlače H&M, 179,90 kn

Naušnice Takko Fashion, 19,90 kn

Cipele Deichmann, 199 kn

Haljina i čizme

Haljina New Yorker, 99,90 kn

Čizme CCC, 199 kn

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 01:30