StoryEditorOCM
Promo arhivbračna KOMEDIJA

Najnovija predstava "Who the f*ck is Biba?" nakon rasprodane premijere ponovno gostuje 

Piše Promo
11. listopada 2019. - 13:59

Svoju splitsku premijeru ova predstava doživjela je ovo ljeto u prepunoj Tvrđavi Gripe te je bila jedna od najposjećenijih predstava festivala "Teatar pod zvijezdama" a ulaznice su se rasprodale u svega nekoliko dana dok ništa manja potražnja nije bila ni u ostalim gradovima u kojima je predstava gostovala.

„Who the fu*k is Biba?“ suvremena je hit komedija bazirana na stvarnom životu a publika koja ju je dosad imala prilike pogledati diljem Hrvatske redovito je glumce ispratila s ovacijama i riječima hvale za odličan večernji provod ali i opipljivu kemiju kojom ovo dvoje mladih glumaca neodoljivo zrače s pozornice.

Uoči nove izvedbe poznati splitski glumac Slavko Sobin je poručio: "Evo mene natrag, Splite moj! Idemo se još jednom zajedno dobro nasmijati na našu najnoviju komediju  ‘Who The F*** Is Biba?’ Nakon Tvrđave Gripe kad nas je došlo pogledati preko 700 ljudi, brojni znanci i sugrađani pitali su me kad ćemo doći opet jer nas nisu uspjeli ‘uhvatiti’. E, pa sad nas možete uhvatiti!  I moja kolegica Petra Kurtela i ja jedva čekamo da vam zaigramo u Lori 19. listopada. Dođite s nama uživati, smijati se, a možda kapne i koja suza, ali sve je to život." 

"Who the f*ck is Biba" duhovita je i emotivna predstava koja progovara o bračnim problemima koji ne biraju vrijeme ni mjesto, pa ponekad baš kao ovom paru iz priče započnu i netom nakon burne svadbe. No, kako nas najviše mogu nasmijati upravo situacije iz stvarnog života tako će se mnogi prepoznati i u ovoj bračnoj komediji uzbudljivog razvoja priče i neočekivanih prevrata koji će vas nasmijati do suza.

Predstava se održava 19.listopada u dvorani "Lora" s početkom u 19:30 sati a cijena ulaznice je 80 kn.

Fizička prodaja ulaznica: blagajna dvorane "Lora" svaki dan od ponedjeljka 14.10. u vremenu od 16 do 19 h a  informacije i rezervacije na +385 91 972 0540

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 09:21