StoryEditorOCM
Promo arhivInvesticija veća od milijun kuna

Fitness centar Joker – od sada i u Omišu

Piše Promo
17. listopada 2019. - 14:18

Omiš je prošloga petka postao bogatiji za važnu sportsku destinaciju – Fitness centar Joker otvorio je vrata svoje omiške podružnice koja se smjestila u Sportskoj dvorani Ribnjak.

Fitness centar Joker svoje klijente već godinama navikava na vrhunske uvjete treninga, međunarodno certificirane, profesionalne trenere i mnoštvo dodatnih usluga, zbog čega mu povjerenje poklanjaju ne samo rekreativci, nego i brojni profesionalni sportaši s vrhunskim rezultatima u svojim područjima. Isto je pravilo primijenjeno i na novi fitness centar u Omišu, pa će nove članove dočekati najnovija fitness oprema i sprave top brandova Panatta, Technogym, Matrix, Hammer i Life Fitness. Na petstotinjak četvornih metara smjestio se, uz fitness sprave, i prostor za cardio treninge, dio centra opremljen je umjetnom travom za funkcionalne treninge, a ozbiljnim vježbačima na raspolaganju su i tri profesionalne dizačke platforme.

Za savjete o pravilnom vježbanju i prehrani svi će se članovi moći obratiti trojici stručnih i iskusnih trenera, a tu je i široka ponuda energetskih i drugih pića, suplemenata i proteinskih shakeova, dok će novouređeni prostor svlačionica i tuševa te informatizirani sustav s kartičnom registracijom ulaska zadovoljiti i najprobirljivije ukuse. Cijela je investicija vrijedna više od milijun kuna, a u opremljenost i visoki standard centra među prvima se uvjerio naš proslavljeni reprezentativac Luka Modrić, koji je uoči ogleda s Mađarskom odradio individualni trening u omiškom Fitness centru Joker.

Dosadašnjim članovima Fitness centra Joker posebno će vrijedna biti informacija da članarine splitskog Fitness centra Joker vrijede i u novootvorenom centru u Omišu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:08