StoryEditorOCM
Promo arhivNOVA USLUGA

PauzaGO u Splitu znači i besplatnu dostavu McDonald'sa 

Piše Promo
23. listopada 2019. - 17:52

Splićani već dobro postaju Pauzu, servis za dostavu hrane, a sada Pauza postaje još bolja. Nakon Zagreba, i u Split se uvodi usluga PauzaGO. O čemu se radi? Pauza sada ima vlastite dostavljače koji će dostavljati iz restorana koji inače ne nude dostavu. A najbolje od svega, jedan od tih restorana je i McDonalds! Iz kojeg PauzaGO dostavlja besplatno!

Na Pauzinoj stranici i u aplikaciji restorani iz kojih dostavlja PauzaGO označeni su malom ikonicom rakete, a postoji i filter PauzaGO koji pokazuje restorane samo s tom uslugom. Hranu onda dostavljaju Pauzini dostavljači na biciklima, a njih se lako prepoznaje po narančastim torbama i majicama s logotipom.

Već smo rekli da je među restoranima iz kojih dostavlja PauzaGO i McDonald's. Tako je, Splićane sada od Big Tasty McMenua, Happy Meala i Big Maca dijeli samo jedan klik na internetu i jedno zvono na portafonu.

Za sve koji redovito naručuju preko Pauze ništa se ne mijenja, osim što je sad izbor restorana i jela još veći. Naručuje se preko istog poznatog sučelja, a ako i nešto slučajno pođe po krivu Pauza ima uigranu službu za korisnike koja već više od 11 godina pomaže kad hrana zapne (na ulici, ne i u grlu). Tako splitski korisnici mogu sigurni da će hrana naći najbrži put do njih

PauzaGO je i prilika za sve koji žele dodatno zaraditi. Naima, Pauza traži dostavljače koji će što brže dostaviti marende, ručkove i večere diljem grada. Uglavnom se radi o dostavi biciklima, ali i druga prijevozna sredstva dolaze u obzir, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na stranici PauzaGO partner vozač.

Dakle, vječno pitanje „što ćemo pojist“ sada se rješava još bolje: tu je pouzdana Pauza s još više restorana i još većom ponudom. I McDonald'som s besplatnom dostavom! 

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 150 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od 3 milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt u Zagrebu, a od sredine 2016. proširila je svoje usluge i na Zaprešić, Split, Pulu, Varaždin, Karlovac i Rijeku. 2019. godine Pauza uvodi uslugu PauzaGO, vlastitu dostavu iz restorana koji inače ne nude dostavu

Više informacija potražite na www.pauza.hr ili posjetite https://www.facebook.com/pauzahr

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:33