StoryEditorOCM
Promo arhivJoker fashion portfolio

Karirano – klasik s trendi pomakom

Piše Promo
15. studenog 2019. - 15:45

Sezona je kariranog uzorka koji klasične odjevne komade čini dinamičnim, zanimljivim, buntovnim i zabavnim. Već nekoliko sezona karirani se uzorak u svojim blažim, sivkastim nijansama etablirao kao osvježenje na klasičnim blejzerima, a ove jeseni postao je omiljeni trendi print u svim varijantama i bojama.

 

 

dolčevita Comma - 399 kn suknja Mango - 349,90 kn torbica Coccinelle, Karla - 3190 kn naušnice Mango - 79,90 kn

Damski i retro, diskretni karirani ili pepita je uvijek bio odlika dobrog stila, ali jesen nam je donijela i puno življe opcije inspirirane grunge glazbenim pokretom i devedesetima. Zato će ljubiteljice klasičnog stila posegnuti za vrlo traženim kaputima, duljim sakoima ili „chanel“ kostimima u diskretnom kariranom uzorku koji će desetljećima odolijevati modnim mijenama, a modno hrabrije eksperimentatorice potražit će haljine i suknje u jarkim crvenim i žutim varijantama kariranog, kombinirati ih s kaubojkama ili combat gležnjačama.

 

 

košulja Pinko - 1762 kn torbica Marc Jacobs, Karla - 2690 kn gležnjače Aledona - 1890 kn

Karirane flanel košulje, pa čak i tople karirane jakne neuglednog „drvosječa“ kroja ultimativni su trendi komad ove sezone, pa je vrijeme da prekopate očev ili mužev ormar u potrazi za „zaboravljenim asovima“. No, možda je bolje pronaći komad koji će vam pristajati kao saliven, u kojem ćete se osjećati ženstveno, ali i pomalo spremni na sve… Naša je potraga po trgovinama u Jokeru rezultirala nekim odličnim kombinacijama – inspirirajte se prijedlozima iz Joker Fashion Portfolija i pronađite svoj modni začin sezone. 
Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

 

 

torbica s.Oliver - 209 kn baloner Imperial - 1699 kn dolčevita Guess, Fashion&Friends - 489 kn haljina Liu Jo - 1470 kn hlače s.Oliver - 479 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:22