StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Vrijeme za toplu pidžamu!

Piše Promo
29. studenog 2019. - 16:49

Danci imaju hygge, Šveđani imaju lagom, ali svi mi imamo želju za toplinom i udobnošću doma, pogotovo kad noći postanu duge, a temperature niske. Udobni kauč, dobar film ili knjiga, čaj i kolačić, tople papučice i meka pidžama – kraj je dana kojem se najčešće nadamo u ovo doba godine.

mantil Triumph - 419,90 kn donji dio Triumph - 269,90 kn grudnjak Triumph - 299,90 kn gaćice Triumph - 149,90 kn

Nije stoga čudno što i u potrazi za božićnim poklonima često posegnemo za toplom pidžamom, spavaćicom ili kućnim ogračem, dok će se samo za najintimnije darove čuvati adut donjeg rublja. Trend sve luksuznijih odjevnih predmeta koje čuvamo za „po doma“ ne posustaje, a, ruku na srce, ima puno užitka u tome da se kod kuće osjećate kao kraljica.

grudnjak Yamamay - 279 kn papuče Yamamay - 129 kn pidžama Yamamay - 379 kn

Uz brojne nove trgovine donjim rubljem i kućnom odjećom koje su se proteklih mjeseci otvorile u Jokeru, bilo je istovremeno lako i zahtjevno odabrati ovotjedni Joker fashion portfolio  – izbor boja i dezena je prevelik, a udobnost materijala neupitna.

bokserice Yamamay - 229 kn potkošulja Yamamay - 219 kn papuče Yamamay - 129 kn

Stoga ove zime ne žurite, nego budite sami sebi najvažniji: uživajte u zagrljaju voljenih, toplini doma i mekom dodiru luksuzne pidžame. Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 21:14