Stil Putovanja

Croatia Airlines

Nova godina, nova putovanja - već od 129 eura!

Croatia Airlines

Kako biste novu godinu započeli na najbolji način, istražite nove gradove jer Croatia Airlines pripremio je za vas posebnu ponudu povoljnih povratnih aviokarata za Sarajevo i Skoplje - već od 129 eura!

U ponudi su izravni letovi koji će vam omogućiti najbržu i najugodniju prometnu povezanost s tim osebujnim gradovima. Croatia Airlines već dvadeset godina, tijekom cijele godine, povezuje Zagreb i Sarajevo.

Iz Zagreba možete otputovati u Sarajevo dvaput na dan, osim subotom, kad domaći avioprijevoznik leti jedanput. Stoga prošetajte snježnom Baščaršijom, ugrijte se u nekome od šarmantnih lokala ili pak uživajte u zimskim čarima olimpijskih planina Bjelašnice, Jahorine i Trebevića.

Croatia Airlinesom, također svaki dan, možete otputovati iz Zagreba u Skoplje. Makedonska metropola, poznata po bogatoj enogastronomskoj ponudi i gradskim znamenitostima, dočekat će vas raširenih ruku. A zaputiiti se možete na obližnje Ohridsko jezero i uživati u prekrasnoj prirodi.

Broj povratnih aviokarata po promotivnim cijenama ograničen je. Cijena se odnosi na karte kupljene preko internetskih stranica tvrtke i uključuje pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC). Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima Croatia Airlinesa naplaćuje se dodatna naknada.

Više informacija o mjesečnoj akciji Pogledaj u oblake! možete pronaći na www.croatiaairlines.hr i m.croatiaairlines.hr

Naslovnica Putovanja