Stil Putovanja

darovi prirode

Vruće cijene za hladne dane u Termama Krka

darovi prirode

Malo je mjesta na svijetu, gdje se možete nauživati toliko istinskih darova prirode kao u Termama Šmarješke i Dolenjske Toplice ili na Otočcu.

Blagotvorni termalni izvori vraćaju životnu snagu, a čisti zrak i neokrnjena priroda doprinose da zadišete punim plućima.

Uz obilje sunca i prekrasnu prirodu, daleko od gradske gužve, tu će te pronaći uređene staze koje vode kroz šumarke, preko brežuljaka i travnjaka, idealno za nordijsko hodanje i biciklizam.


Hotel Balnea, Terme Dolenjske Toplice

 

Wellness centar Balnea, Terme Dolenjske Toplice

 


Terme Šmarješke Toplice

 


Apartman u Hotelu Balnea u Termama Dolenjske Toplice

 


Sportske sobe u Hotelu Šport na Otočcu

 

Za otporan organizam – čudesna snaga termalnih izvora
U ovom kraju nalaze se brojni studenci i termalni izvori, sa dokazano ljekovitim učincima. Najpoznatiji među njima su upravo oni u Termama Šmarješke Toplice i Dolenjske Toplice, čija voda ispunjava unutarnje i isplivne vanjske bazen, u kojima je užitak kupanja još veći upravo zimi, dok se okolicom bijeli snježni pokrivač. Na Otočcu možete uživati u unutarnjem bazenu, gdje se još nalazi i poseban bazenčić sa animacijom za djecu.

Relaksacijski prostor sa saunama je sigurno utočište za umorno tijelo – koje će se nakon rituala u saunama očistit, opustiti i osvježiti. Toplina sauna će vas opustiti i povesti u smiraj nakon napornog dana. Osluhnite cvrčanje vode na zagrijanim kaminima i osjetite blagotvorni učinak toplog zraka.


Terme Šmarješke Toplice

 


SPA Panorama u Termama Dolenjske Toplice

 

Svaki obrok je doživljaj za sebe
Gastronomija u hotelskim restoranima je poput svojevrsnog putovanja po Dolenjskoj – vaše nepce će uživati u degustaciji ovdašnjih specijaliteta, spravljenih od svježih namirnica sa obližnjih seoskih domaćinstava, na zdrav, suvremen način, tako da se očuva puni okus i svi potrebni vitamini i minerali.

 


Zdrava prehrana

 

Za zimski odmor – ulovite povoljnu ponudu
Od siječnja pa sve do Uskrsa, cijene u Termama Krka du vrlo privlačne.
Za odmor, koji uključuje polupansion, kupanje u termalnim bazenima, sportsku animaciju i bogat društveni program, izdvojiti će te već od 45 € na noć. Tijekom blagdana možete pronaći i posebne popuste za djecu!

 


Užitak za vaš novac…

 


… ili za cijelu obitelj!

 

T: 00 386 8 20 50 310
booking@terme-krka.si
www.terme-krka.com

Naslovnica Putovanja