StoryEditorOCM
Parlamentarni izbori 2024REZOLUTNI PREGOVARAČ

Radić: ‘Mi u DP-u ne bojimo se novih izbora! Obratite pažnju na ono što je jučer rekao Pupovac...‘

Piše vijesti sd
29. travnja 2024. - 17:49
Mario Radić pokazuje tko je Milorad Pupovac: ”Hoće li sad svatko u RH koji nije u vlasti optužiti druge da je segregiran?”Goran Mehkek/Cropix

Uoči sjednice Predsjedništva Domovinskog pokreta u sjedištu stranke u Zagrebu izjavu medijima dao je Mario Radić, zamjenik predsjednika DP-a.

- Nismo davali više izjava jer nismo željeli unositi nemir u prostor. Danas smo imali razgovore sa SDP-om, sada imamo Predsjedništvo stranke... Koje još traje. Ponovili smo odluku od prije dvije godine koji je stav DP-a. Potvrdili smo odluku - nismo za većinu u kojoj su SDSS i Možemo!. Nitko ne priča o nacionalnim manjinama, naš je stav vrlo principijelan: te dvije stranke nisu konstituirane na ustavan način. Pupovac je jučer je rekao jednu konstataciju: politička segregacija. Obratite pažnju na tu kovanicu. Hoće li sad svatko u RH koji nije u vlasti optužiti druge da je segregiran? To je stvaranje pritiska, pod plaštom žrtve - rekao je, između ostalog, Radić i poručio:

- Mi se ne bojimo novih izbora!

Radić je ponovio je da neće izlaziti s detaljima sastanka s SDP-om te pohvalio odnos Peđe Grbina i njihovog pregovaračkog tima jer u javnost nisu izašli nikakvi detalji, javlja Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 04:02