StoryEditorOCM
HajdukOtkriće sezone

Klub s Poljuda je upao u duboku krizu, ali jedan "hajdukovac" i ovog proljeća briljira. Pogledajte kako...

Piše Sport SD
18. svibnja 2024. - 12:29

Dok je prva momčad Hajduka već mjesec i pol dana zapala u duboku krizu, što se prenijelo na gotovo sve klupske razine, jedan čovjek s Poljuda i dalje briljira i ovog proljeća. Šteta je samo što nije riječ o igraču, odnosno jest, ali ključnom igraču Hajduk - Digitala.

Za najavu nedjeljnog susreta Hajduka i Gorice koji ne odlučuje gotovo o ničemu, Matej Sunara je sa suradnicima s Hajduk Digitala u svom Komentaru tjedna opet složio video klip za čistu peticu. Hajduk je video podijelio na društvenim mrežama, a kritike su kao i u većini slučajeva jako dobre.

Sunara je glavni akter tog uratka u kojem glumi navijača koji se misli hoće li ili neće u nedjelju na stadion pogledati "bijele", u posljednjoj domaćoj utakmici sezone. Ali da vam ne otkrivamo sve, pogledajte video.

Neki bi s obzirom na potpuni rezultatski debakl u ključnom dijelu sezone rekli kako je Sunara Hajdukovo otkriće sezone, ali opet ne bismo otišli tako daleko. Najviše zbog poznavanja lika i djela i otprije. Čovjek nije otkriće, iznenađenje, nego potvrđena vrijednost.

image

Split, 040424. HNK Split. Dolazak publike na premijeru drame Macka na vrucem limenom krovu. Na fotografiji: Matej Sunara. Foto: Ante Cizmic/CROPIX

Ante Cizmic/Cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 06:23