StoryEditorOCM
Više od sportačetvrtak od 11 sati

I ove godine humanitarna akcija na Poljudu, najsretniji darivatelj ide kući s potpisanim dresom Ivana Perišića

Piše Sport SD
1. svibnja 2024. - 09:57

I ove godine splitski sportski novinari ‘4N‘ organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, trinaestu po redu.

Akcija će se u dogovoru s Crvenim križem održati u novinarskom salonu stadiona Poljud u četvrtak 2. svibnja od 11:00 – 16:00 sati. Akciju i ove godine uz organizatore "4N" i Crveni križ podržavaju HNK Hajduk, Splitski klub Olimpijaca, brojni drugi splitski sportski klubovi i sportaši, kao i sponzori koji podržavaju akciju i osiguravaju poklone za sve koji se odazovu.

image
Nikola Vilić/Cropix

U prethodnih dvanaest izdanja prikupljeno je više od 600 doza krvi, a u trinaestoj akciji računaju organizatori i na novi rekord. Za sve davatelje krvi osigurani su obroci okrijepe i piće, kao i prigodne poklone za sve, a posebne poklone za najmlađe darivatelje i one koji krv daruju prvi put. Najsretniji darivatelj otići će kući s originalnim dresom igrača Hajduka, ovoga puta to je potpisani dres Ivana Perišića, a osigurano je i deset ulaznica za utakmicu Hajduka i Varaždina na Poljudu.

Dres je poklon Hajduka, ulaznice su iz kontingenta SuperSporta, dok su ostale poklone osigurali sponzori akcije, tvrtke Tommy, Cedevita, Gastro ribarnice Brač, Heineken, Apfel... Tijekom akcije, oko 12:45 sati podršku darivateljima doći će osobno dati prvotimci i članovi uprave Hajduka, Olimpijci, sportaši...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 05:12