StoryEditorOCM

MyGoHome ili moj put do vlastitog doma

Piše PSD.
24. studenog 2008. - 09:00

Posljednjih nekoliko mjeseci kriza koja je startala povećanjem cijena i krizom financijskog sektora, zahvaća i tržište nekretnina (naravno, u daleko manjem obimu, nekretnine su bile i ostale najbolja investicija), te je izvjestan manji pad cijena nekretnina ovisno o lokaciji, kvaliteti gradnje, kao i želji investitora za što bržim povratkom investicije. Stoga je jasno da je baš sada odlično vrijeme za početak pretraživanja i potrage za najpovoljnijom nekretninom, a uz GoHome možete pregledati sve nekretnine na jednom mjestu i doći do svih relevantnih informacija samo jednim klikom.

Kako bismo olakšali pretraživanje preko 170 000 nekretnina u zadnjih nekoliko mjeseci prezentirali smo tržištu čitav spektar novih proizvoda (zelena zona, izdvojeni projekti, najnovije nekretnine...), no zadnji - MyGoHome je zapravo ideja svih korisnika tražilice, kojima ovim putem i zahvaljujemo, jer MyGoHome ste zapravo kreirali baš Vi. MyGoHome je modus spremanja i pregledavanja svih nekretnina koji su Vam interesantni na tražilici, a sve što trebate je kliknuti na ikonu - "Spremi" koja se nalazi kod svake izlistane nekretnine.

Naravno, kao i uvijek GoHome Vam predlaže najpopularnije upite na tražilici:
za npr.Split: "novogradnja Split", "dvosoban stan u Splitu", "najnovije nekretnine Split", u Zadru: "novogradnja Zadar", "jednosoban stan u Zadru", u Šibeniku: "najnovije nekretnine Šibenik", "stan u Šibeniku oko 70 m2", u Dubrovniku: "stan u Dubrovniku oko 70 kvadrata", "najnovije nekretnine Dubrovnik", te npr: "kuća na Hvaru", "stan u Makarskoj do 150 000 €", "stan u Omišu"... Naravno, ukoliko tražite zemljišta preporučamo: "zemljište u Splitu", "zemljište u Dalmaciji blizu mora", "zemljište Makarska", "zemljište otok Murter"... a ako pak tražite nekretnine u Zagrebu i okolici kliknite na "stan Zagreb oko 100 000€", "najnovije nekretnine Zagreb", "Zagreb novogradnja" ili pak "Samobor novogradnja" i pronađite najpovoljniju nekretninu!

Mali savjet: sve što spremite u MyGoHome možete i printati.

sponzorirani članak

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 00:09