Zaštita privatnosti

 

Slobodnadalmacija.hr u daljnjem tekstu SD portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala i ne prikuplja osobne podakte svojih korisnika, te nema mogućnost registracije, prijave ili kreiranja korisničkog računa.
SD portal može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke SD portal koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje te dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.
SD portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila SD portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Posluživanje oglasa
Koristimo treću osobu, agenciju za oglašavanje, koja poslužuje oglase prilikom vašeg posjeta našoj web stranici. Ovo poduzeće može koristiti podatke (izuzev vašeg imena, adrese, e-mail adrese ili telefonskog broja) o vašem posjetu ovoj web stranici kako bi vam osigurala oglase o robi i uslugama koji bi vas mogli zanimati.
U sklopu posluživanja oglasa na ovaj site naš oglašivač, treća strana, može staviti ili prepoznati jedinstveni ''cookie'' na vaš preglednik. Ukoliko vam je potrebno više informacija o ovoj praksi i želite znati koje su vaše opcije kako ovaj portal ne bi mogao koristi ove informacije o vama, molimo kliknite ovdje. http://www.revive-adserver.com/ ili 
http://www.google.com/policies/technologies/ads/