Voljena naša

NEDA BURIĆ

Prošlo je tužnih mjesec dana od kada si nas napustila. Nedostaješ nam, volimo te. Zauvijek ćeš biti u našim srcima, mislima i molitvama. Zahvaljujemo za svaki stisak ruke i riječima utjehe rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su suosjećali s nama i našu voljenu dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Veliko hvala Mladenu na svesrdnoj pomoći u našim teškim trenucima, župniku don Vinku Beusu na dirljivim riječima oproštaja. Sv. misa zadušnica služit će se 22.IX.2018. u 10.30 h u crkvi sv. Martina Donje Selo - Šolta. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem.
Dana 19.IX.2018. godine navršava se tužnih i bolnih mjesec dana od kad nas je napustio naš voljeni sin, brat, ujak i šura

SINIŠA ZUBAC

Sjećanje nam ostaje, tuga ne prestaje! Dobri naš anđele. Prijatelji tvoji svi znani i neznani ruku su nam pružili i za tebe se Bogu molili. U teškim trenutcima bili su nam podrška u mislima i djelima. Dragi naši: rodbino, prijatelji, liječnici, gradski oci i svećenici, mi u tuzi ostajemo, a Vama svima iskreno zahvaljujemo. Zahvalna obitelj Počivaj snom mira Božjeg.