S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VI.2018. u 83. godini života preminuo naš dragi

MARIJAN TURKOVIĆ

(KLJAIĆ) 1936. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 25.VI.2018. u 17 sati na mjesnom groblju sv. Katarine u Ljubitovici. Ožalošćeni: supruga Jaka, sin Ante, kći Nada, nevjesta Diana, zet Ante, unučad Jure s obitelji, Gabrijela s obitelji, Marina s obitelji, Vicko, Mario sa suprugom i Marija, sestra Cvita, obitelj pok. sestre Jele Alajbeg, svastika Ana Ban s obitelji, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam Uskrsnuće i život, govori Gospodin; tko u Mene vjeruje neće umrijeti nikada." (Iv. 11, 25) S tugom u srcu, vjerom u Uskrsnuće i život vječni, zahvalni za ljubav i dobrotu, koju nam je pružao, javljamo da nas je dana 21.VI.2018. godine napustio naš voljeni brat, stric i ujac

IVAN KROLO

(Ćipa) pok. Joze 1952. - 2018.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se dana 25.VI.2018. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Petra na Kamensku. Ožalošćeni: sestra Mara, sestra Anica s obitelji, brat Jakov (Nedo) s obitelji i brat Ante s obitelji te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.VI.2018. u 90. godini preminula naša draga majka, svekrva, punica, baka i prabaka

MANDA KLEPIĆ

rođ. Matas 1929. - 2018.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se dana 25.IV.2018. u 17 sati na mjesnom groblju Lećevica. Ožalošćeni: djeca Špiro, Cvita, Ivan i Nada, obitelj pok. brata Ivana, obitelj pok. sestre Ane, nevjeste Marija i Milena, zetovi Jozo i Ivica, unučad, praunučad te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem!
Nakon duge i teške bolesti dana 24. lipnja preminuo je naš dobri i dragi otac, brat, tetak, ujak i stric

AUGUSTIN DANE PAVIČIĆ

rođ. 1953.
Posljednji ispraćaj obavit će se dana 25. lipnja u 15 sati s groblja Lovrinac, a pogreb u 17 sati na mjesnom groblju Krstatice. Autobus polazi u 14.30 sati sa zadnje stanice četvorke (kod Stepinca) sa stajanjem na Lovrincu. Za njim tuguju: sin Vedran, sestra Milica s obitelji, obitelj pok. sestre Anke, braća Jure, Miljenko i Tomislav s obiteljima, obitelj pok. brata Nediljka, šurjak Ivan, Ankica, Mate, Mia i Ivan te ostala brojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Gospodin je pastir moj, ni u čemu ja ne oskudijevam; Na poljanama zelenim on mi daje odmora. Na vrutke me tihane vodi i krijepi dušu moju, pa da mi je i dolinom smrti proći zla se ne bojim jer ti si sa mnom..." Ps. 23 Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VI.2018. godine blago u Gospodinu u 88. godini života, preminula naša draga

MARIJA UVODIĆ

rođ. Bubić 8.IX.1930. - 22.VI.2018.
Pogreb drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak dana 25.VI.2018. godine u 17 sati na groblju sv. Kate u Klisu. Sveta misa zadušnica održat će se u crkvi UBDM u Klisu iza pogreba. Ožalošćeni: brat Vlade s obitelji, sestra Vinka Boban s obitelji, obitelj pok. brata Petra, djever Vlade s obitelji i ostala rodbina Počivala u miru Božjem.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 23.VI.2018. preminuo naš voljeni otac, nono i pranono

MIROSLAV NOVAKOVIĆ

pok. Jakova 1924. - 2018.
Posljednji ispraćaj dragog pokojnika obavit će se dana 26.VI.2018. (utorak) u 14 sati na groblju Gospe od Stomorija, Gornje Selo, o. Šolta. Za njim tuguju: sinovi Neven i Zdenko, kći Terica, nevjesta Borka, unuci Igor, Ivana s Davorom, Tea i Ines, praunuka Ema te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
S tugom javljamo rodbini i prijateljima tužnu vijest da je naš Bogo naglo napustio ovaj svijet dana 20.VI.2018.

BOGAŠIN ŠOIĆ - MIRILOVIĆ

1961. - 2018.
Dragi naš Bogo, srce i dušo naših života. Otišao si iz našeg doma i svog utočišta. Ostavio si nam ljubavi za 100 života. Ponosni smo i zahvalni što smo bili tvoj život i što si baš nas odabrao. Uvijek u ljubavi s tobom, najsjajnija zvijezdo našeg neba tvoja supruga Nives, tvoj sin Slaven i tvoj odani Rio. Pogreb dragog nam Boge bit će u (utorak) 26.VI.2018. god. u 16 sati na gradskom groblju Lovrinac. Počivao u miru Božjem. May the Force be with you..... always.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.VI.2018. u 91. godini, blago u Gospodinu preminuo naš voljeni suprug, otac, brat, djed, pradjed i rođak

PETAR - MILAN BOJIĆ

(Šide) pok. Mirka 1927. - 2018.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 25.VI.2018. (ponedjeljak) u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Kate u Klisu. Sv. misa služit će se nakon pogreba u župnoj crkvi Uznesenja B.D.M. u Klisu. Ožalošćeni: supruga Vinka, sin Mirko, kćeri Mirjana i Desa, zetovi Branko Terze i Ivo Marković, sestra Vjera, obitelj pok. brata Ante, obitelji pok. sestara Anke, Vinke i Marice, unučad Milan, Nenad s obitelji, Vice s obitelji, Jerko s obitelji, Ivona s obitelji, Blanka, praunučad i ostala rodbina Nikad nećemo zaboraviti tvoju dobrotu i plemenitost, voljeni naš tata. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.VI.2018. u 77. godini života napustio naš voljeni

PETAR NEDJELJKO OPAČAK

1942. – 2018.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak, 25.VI.2018. u 15.30 sati na mjesnom groblju sv. Jure (Medaci) Poljica Kozička. Izraze sućuti primamo od 15 sati na groblju. Ožalošćeni: supruga Vinka, sinovi Ivo i Mario s obiteljima, kćeri Monika i Sanja s obiteljima, sestra Neda s obitelji te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.