Sjećanje na voljenog

MARKO GABRIĆ

1931. - 2011.
Zauvijek ćeš biti u našim mislima i srcima. Tvoja obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 19.XI.2018. navršava se deset tužnih godina od prerane smrti našeg voljenog

BRUNO GRGIN

U svakoj priči ti si na početku i kraju i uvijek ćeš biti tu pokraj nas, čuvat svog sina i nas ANĐELE NAŠ... Tvoj sin KARLO, mama BISERKA, otac MIRO, sestra KRISTINA i baka NEDA.
Sjećanje na našeg voljenog

DINKO BOBAN

19.XI.2017. -19.XI.2018.
Ovu tihu i tužnu prvu obljetnicu otkako si nas napustio, u trenucima sjete obasjava sjaj svijeća i molitve. Sa zahvalnošću i ponosom Te nosimo u srcima i prebivaš u ljubavi svojih najmilijih. Hvala Ti za sve, hvala svima koji Te se sjećaju i posjećuju Tvoj tihi dom. S ljubavlju Tvoja obitelj

EDO ŠULENTA

19.XI.1999. - 19.XI.2018.
S ponosom i tugom čuvamo Te u svom srcu i mislima. Tvoji najmiliji
Sjećanje na

STANISLAV ARAPOVIĆ

19.XI.2014. - 19.XI.2018.
Godine prolaze, sjećanje na tebe je dio našeg života u kojem nam beskrajno nedostaješ. Tvoji najmiliji Počivao u miru Božjem.
Dana 19.XI.navršava se tužna godina dana od kada nas je napustila naša draga majka, punica, baka i prabaka

MARIJA MILINOVIĆ

ud. Marijana (Braje) 1935. - 2017.
Prošla je tužna godina otkako je prestalo kucati tvoje plemenito srce. S ponosom i ljubavlju čuvat ćemo te u našim srcima i mislima. Tvoja obitelj Počivala u miru Božjem. Sveta misa zadušnica služit će se 24.XI. (subota) u 7 sati u crkvi Sv. Ante (Poljud).

JOSIP MILJAK

1997. - 2016.
Noćas će misec zagrlit' grane maslina starih u našoj vali da nam je vratit' sve naše dane i poći dalje di nekad smo stali... Jure, Josip, Coce, Šego, Antea, Joe, Šime i Frane
Dana 18.XI 2018. navršava se tužna godina dana od kada nas je napustio naš

STANKO KUNAC

18.XI.2017. - 18.XI.2018.
S ljubavlju te spominjemo, po dobroti pamtimo, a u srcu nosimo. Tvoja supruga Danica i djeca s obiteljima. Misa zadušnica održat će se u utorak 20. XI 2018. u crkvi Gospe od Otoka u Solinu u 18 sati. Počivao u miru Božjem.

MARIJA VULETA

19.XI.2017.- 19.XI.2018.
Prošla je tužna i bolna godina, tebe nema među nama, al' ostao je tvoj osmijeh i blagi pogled zauvijek u našim srcima i mislima. Tvoj suprug Dušan s djecom Misa zadušnica služit će se 19.XI.2018. u 15.30 sati u crkvi sv. Luke u Otoku. Počivala u miru Božjem.
Prošla je godina od prerane smrti voljene i nikad prežaljene

IVNA MARTINKO

S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Zauvijek si u našim srcima i mislima. Ujak Nediljko Varvodić s obitelji Počivaj u miru Božjem.

IVA ŠIMUNOVIĆ

Uvijek ćeš biti dio nas zauvijek voljena i nikad zaboravljena. Tvoji: stric Jozo, strina Niveska, Marta, Marko i Dora Snivaj mirno svoj vječni san!
Draga naša

IVNA MARTINKO

Bol je velika, tuga snažna, nijedna riječ nije važna. U srcu čuvamo ti mjesto, bez tebe ništa nije isto. Fališ nam puno. Tvoji: baka Ljubica, stric Ivan s obitelji i stric Željko s obitelji Počivaj u miru Božjem.
Ljubavi tetkina...

IVNA MARTINKO

Vrijeme prolazi a tuga u srcu ne prestaje. Tvoja tetka Vedrana s obitelji. Počivaj u miru Božjem.
Dana 18.XI.2018. navršava se tužnih 11 godina od tvog preranog odlaska dragi naš

DUŠKO MAMIĆ

pok. Filipa
Godine prolaze, a ljubav i sjećanje na tebe ostaju zauvijek u našim srcima, mislima i molitvama. Hvala svima koji te se sjećaju i posjećuju tvoj grob. Počivao u miru Božjem. Tvoji najmiliji
Sjećanje na našu dragu

IVU ŠIMUNOVIĆ

18.XI.2017. - 18.XI.2018.
Slatkice naša, s nama si svaku sekundu u mislima, srcima i u našim životima, a sada najtužniju godinu pripadaš nam kroz plavetnilo neba. Vole te tvoji: tata, mama i brat.
Dana 18.XI.2018. navršava se 7 godina od kada nas je napustio naš voljeni

MLADEN PAVEŠKOVIĆ

Ima neka moć u dobrim ljudima, oni su jaki i poslije smrti. Događa se da i dalje žive po svojim riječima i djelima, a najviše po dobroti srca. I nakon 7 godina još si nam u srcima. Tvoji najmiliji. Misa zadušnica služit će se dana 18.XI.2018. u 19 sati u katedrali sv. Lovre u Trogiru. Počivao u miru Božjem.
Prošla je tužna godina otkako nas je napustila naša voljena

DRINA TRTANJ

18.XI.2017. - 18.XI.2018.
Hvala ti za tvoju ljubav i dobrotu. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima. Tvoji najmiliji: sin Dobro Matić i nevjesta Gordana, kćeri Matija i Marija, unuci Mate s obitelji, Marija s obitelji, Ivana, Ivan, Matea, Francika, Marija i Ana, praunuci Mate i Matea. Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje

IVAN BOTIĆ

18.XI.2016. - 18.XI.2018.
Dragi Ivane, teško je opisati koliko nam nedostaješ - i ovdje i u Australiji kuća je prazna bez tvog smijeha. Gdje god da dođemo ljudi te pamte po dobrom i to je ono što nam daje snagu. Hrabro si živio, a sada mirno počivaj u hrvatskoj grudi za kojom si oduvijek čeznuo. Tvoji: supruga Mara, sinovi Ante i Željko s obiteljima, te sestra Ana
Sjećanje na našu

IVU ŠIMUNOVIĆ

Ne možemo te vratiti, ali zauvijek te volimo, živjet ćeš s nama u našoj radosti i tuzi, u svakom osmijehu i suzi. Tvoji: dida, teta, tetak, Mate i Mihael
U sjećanje na voljenu mamu

MIRJANA JAJIĆ

rođ. Sesartić, 2.III.1932. - 14.XI.2018.
S tugom u srcu sjećamo se tebe, tvoje pažnje i ljubavi. Tvoj sin Kajo i nevjesta Željka Jajić Počivala u miru Božjem.
Sjećanje na voljenog oca

TOMISLAV TOMIĆ

18.XI.1998. - 18.XI.2018.
U svakom danu nosimo tvoju ljubav, zaštitu, dobrotu. S ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Tvoja djeca Ivan i Jelena s obiteljima