Tužno sjećanje na voljenu baku i prabaku

IVA DUNDIĆ

Hvala ti za dobrotu, ljubav i sreću kojom si nas nesebično darivala. Neka te čuvaju anđeli kako si ti čuvala i pazila nas. Unuka Ivana s obitelji Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenu baku i prabaku

IVA DUNDIĆ

Bako, čuvam uspomene na tebe, tvoj lik, dobrotu i ljubav koju si mi darovala. Znala si koliko te volim, ali nikad nećeš znati koliko mi nedostaješ. Unuka Luce s obitelji Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na voljenu majku

IVA POCRNJA

20.III.2003. - 20.III.2019.
Majko stara, Tvoj jedinac tuguje za tobom... Uvijek te se sjećam, neće te izbrisati vrijeme, niti sakriti tama. Zvijezda si koja me pratiš i vječno ćeš majko voljena, živjeti s nama. Tvoj sin Ante -Tonči, unuka Karmen, praunuke Ema, Iva i Kata Počivala u miru Božjem.
Prošlo je pet godina bez tebe voljena naša

MANDA KATIĆ

20.III.2014. - 20.III.2019.
Vrijeme prolazi ali uspomena na tebe zauvijek je u našim srcima i molitvama. Tvoja obitelj
Voljeni naš

MATE BABIĆ

20.III.2018. - 20.III.2019.
Smrt je tren, a naša tuga i sjećanja trajat će dok mi živimo. Tvoji: Anita, Matea, Duje, baba, Duška, Pajo, Ivana, Ante, Marin i Bruna. Ljubav si naša zauvik!
Sjećanje na voljenu majku

MILKA JELIČIĆ - PURKO

20.III.2015. - 20.III.2019.
S ljubavlju i ponosom čuvamo uspomenu na tebe. Zahvalna djeca: Anđelka, Miroslav i Ivana s obiteljima Sv. misa služit će se 21.III.2019. (četvrtak) u 18 sati u crkvi Sv. Anastazija, Solin (Sv. Kajo). Počivala u miru Božjem.
Sjećanje

NEDJELJKO ČAGALJ

2010. - 2019.
Vrijeme prolazi, a naša ljubav i uspomena na tebe zauvijek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. S ponosom čuvamo tvoj vedar i nasmijan lik i dobrotu koju si imao za svakoga. Vječno ostaje tuga, praznina i bol ali i ponos na Tebe što smo Tvoja obitelj. Počivao u miru Božjem. Tvoja žena i djeca
Sjećanje

NEDJELJKO ČAGALJ

2010. - 2019.
Život nestaje u trenutku, a sjećanje i ljubav ostaju dok žive oni koji te vole. Ponosni na Tebe vole Te braća Vinko i Davor s obiteljima, obitelj pok. brata Nikole i sestra Marija s obitelji. Počivao u miru Božjem.
Dana 20.III.2019. navršava se godina dana od smrti moje drage supruge

RADOJKE VUKOVIĆ

2018. - 2019.
Sjećanje i ljubav prema tebi ostaju zauvijek. Suprug Marko Sveta misa zadušnica služit će se 20.III. u 18 sati u crkvi Sv. Lovre - Stobreč. Počivala u miru Božjem.
Tužno sjećanje na drage roditelje i brata

IVAN NERLOVIĆ

1997. - 2019.

LUCIJA NERLOVIĆ

1998. - 2019.

TOMISLAV NERLOVIĆ

(JURE) 2018. - 2019.
Kako ste tiho živjeli tako ste i otišli. Vašu dobrotu i plemenitost pamtit će mnogi ljudi. Nikad vas neću zaboraviti, vječno ćete živjeti u mojim mislima i srcu. Dragi brate otišao si, a da se nismo pozdravili. Pamtit ću te po tvojoj dobroti. Neka vam je laka ova hrvatska gruda. Vaša kćerka Mirjana i sestra s obitelji. Počivali u miru Božjem.