StoryEditorOCM
Zabavakratki profil

Brazilci posvetili tekst hrvatskom reprezentativcu: ‘Protiv Japana je srušio rekord, a već je nekoliko puta uhvaćen kako puši‘

Piše SPORT SD
7. prosinca 2022. - 14:05

Hrvatska reprezentacija u petak u 16 sati igra četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru, a protivnik joj je Brazil koji slovi za glavnog favorita turnira.

Brazilski mediji uoči utakmice pišu kako je Brazil ogroman favorit i već se bave potencijalnim protivnicima u polufinalu, iako o "vatrenima" pišu s dozom respekta.

O Globo je uoči četvrtfinalnog susreta objavio zanimljiv kratki tekst o Marcelu Brozoviću, koji je protiv Japana pretrčao 16.7 kilometara, čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinalu prošlog Svjetskog prvenstva.

"Brozović je popravio vlastiti rekord, iako vrijedi naglasiti da su obje utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo jest to da je Brozović pušač i da je već nekoliko puta uhvaćen kako puši. Također je objavio je fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja talijanskoga kupa.

Tada ga je u komentarima bivši suigrač Radja Nainggolan pitao: "Ti pušiš?", a Brozović mu je odgovorio: "Povremeno." To mu inače nije prvi put da je uhaćen. Nakon ispadanja s Eura prošle godine viđen je kako u dućanu kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši shishu", piše O Globo, a prenosi Slobodna Dalmacija.

Brozović je nakon pobjede Hrvatske nad Francuskom u Ligi nacija na svom Instagramu objavio fotografiju kako sjedi na podu svlačionice s cigaromu ruci, uz komentar: "Kubanka gori!".

03. lipanj 2024 05:37