StoryEditorOCM
ZabavaPredah u tropima

Maja Šuput počastila se zimovanjem na Mauricijusu: Mali Bloom se raspametio na bajkovitoj pješčanoj plaži

Piše DV/Kruno Petrinović, Gloria.hr
8. siječnja 2023. - 11:40

Dobro jutro ekipaaa, stigli na Mauritius, tako glasi prva objava pjevačice Maje Šuput koja je sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom stigla na zasluženi odmor u tropski raj na zemlji, javlja gloria.hr.

Otočna afrička država nalazi se u jugozapadnom Indijskom oceanu, smještena je oko devetsto kilometara istočno od Madagaskara, a ime je dobila prema kršćanskom mučeniku i svecu Mauriciju iz trećeg stoljeća.

Glavni adut jedne od najrazvijenijih afričkih država su bajkovite pješčane plaže i kristalno čisto more, a Maja Šuput je destinaciju za obiteljski odmor odabrala prema Bloomovim preferencijama, jer se njezinom sinu sviđaju lokacije na kojima od jutra do mraka može juriti po vani, a preduvjet za to su ugodna temperatura, zaštićena pješčana plaža na kojoj ga roditelji mogu držati na oku, te more.

image

Maja Šuput odmorit će nakon Supertalenta

Instagram/

Na Mauricijusu se sve to nalazi na jednom mjestu, a Maja je nakon naporne poslovne godine čini se jedva dočekala prvo obiteljsko putovanje u 2023. "Napokon odmor. Nikad dočekati ovaj godišnji odmor i baš zato krećemo u najvećem veselju i ljubavi", napisala je pjevačica u objavi sa zagrebačkog aerodroma uoči putovanja za koje je odabrala dugačku plavu haljinu.

Među fotografijama su i slike malenog Blooma koji je dugačko putovanje zrakoplovom čvrsto prespavao, te je po slijetanju nakon što su se svi skupa skrasili u luksuznom smještaju resorta Four Seasons odmoran i nasmijan odjurio u istraživanje čari Mauricijusa.

03. lipanj 2024 03:23