StoryEditorOCM
ZabavaNezvani gost

Mladenci na fotografiranju u dalmatinskom gradu doživjeli neugodno iznenađenje; Sve je oduševila mladenkina reakcija

Piše dv
12. listopada 2023. - 16:56

Na vjenčanjima se malo toga prepušta slučaju, a na svadbenim snimanjima još manje.

Tako je iznenađenje bilo još veće kada su mladenci na fotografiranju po ulicama fotogeničnoga a, lijepoga, starog grada Trogira doživjeli iznenadno neugodno iskustvo.

Naime dok su oni dolazili s ugla jedne ulice, u drugoj je njihov sugrađanin naganjao nezvanoga gosta. Riječ je ni manje ni više nego o mišu, po dalmatinski - pantagani. Čovjek je metlom ganjao miša, koji je vješto izmicao udarcima, a mali bijeli pas sve je to iznenađeno promatrao.

U taj čas naišli su mladenci i fotograf Studija Gašpar, koji je ostao pribran i snimio video pa ga objavio na Instagramu.

"Uključio sam snimanje jer nema te fotografije koja može ovo dočarati. Otišli smo drugim smjerom dok je mišonja uspješno izbjegavao metlu. Ne bih se čudio da je još živ", napisao je fotograf uz snimku naslovljenu "Kad mladenka sretne miša", prenosi Direktno.hr.

komentatori oduševljeni

Mnoge je iznenadilo kako je mladenka mirno reagirala, tek okrenuvši glavu i promijenivši pravac kretanja.

Snimka je, naravno, izazvala puno komentara.

"Savršeni trenutak! Teško bi ga bilo inscenirati", jedan je od njih.

"Već zamišljam fotku, mlada vrišti i bježi od miša, a mladoženja kraj nje s metlom ga ganja da ga ulovi", zapisao je drugi komentator.

"Ža mi je šta moja Kate nema Instagram. Vraćan se osan‘stoti put gledat i umiren od smija... Kate bi ubila i barbu i pasa u pokušaju spašavanja golog života", dodala je treća komentatorica uz obilje nasmiješenih emotikona

Snimka je mnoge razveselila, iako vjerojatno nitko ne bi ovo želio doživjeti na vlastitom vjenčanju. Međutim, mladenka je na ovom primjeru s početka braka najbolje pokazala da se odlično snalazi s neugodnim iznenađenjima. Svaka čast i sretno, mladenci!

27. travanj 2024 07:39