StoryEditorOCM
ZabavaNesvakidašnji prizor

Pogledajte hit video: klokan pokušao utopiti psa pa se potukao s njegovim vlasnikom, evo kako je završilo

Piše DV
17. listopada 2023. - 16:37

Australac Mick Moloney iz Mildurija jučer se našao u neobičnoj situaciji kada se morao boriti s klokanom, koji je pokušao utopiti njegovog psa.

Naime, ovaj Australac bio je u prirodi sa svoja dva psa, a u jednom trenutku zatekao je klokana koji je u rijeci Murray pokušavao utopiti jednog od njegovih ljubimaca, piše klix.ba.

Moloney je pokušao preplašiti klokana, ali kada mu to nije pošlo za rukom, skočio je u rijeku, potrčao kroz vodu i suočio se s dva metra visokim klokanom.

Tom se prilikom odlučio sukobiti s klokanom i udariti ga kako bi spasio svog psa, no klokan je odlučio uzvratiti udarac te su se posvađali.

@the.tiser A Mildura man has gone viral after he filmed himself rushing into an outback river to save his dog from being “drowned” by a wild kangaroo. Uploaded by the Mildura Martial Arts school in Victoria, the video had been viewed more than 2.5 millions times on Tik Tok in just 10 hours. Unfortunately, the man professed his skills at Brazilian Ju Jitu were “ineffective” after he waded in to save his dog from the “7ft kangaroo”.  Would you fight a kangaroo to save your dog?  Video: @milduramartialarts1#justaussiethings #kangaroo #aussieanimals #dogsoftiktok #australia #aussiethings ♬ original sound  - The Advertiser

Mick Moloney rekao je medijima da je klokan izgledao ozbiljno i prilično snažno dok su se borili u vodi. Srećom, Mick je instruktor borilačkih vještina i bivši policajac, pa je uspješno uzvratio i prošao bez težih ozljeda, piše klix.ba.

Tijekom tučnjave mobitel mu je pao u vodu, no uspio je snimiti ključne trenutke ove nesvakidašnje situacije. Video je ubrzo postao hit na društvenim mrežama gdje su se ljudi divili njegovoj hrabrosti.

03. svibanj 2024 15:36