StoryEditorOCM
ZabavaGLUMČEVA ANEGDOTA

U Srbiji su ga obožavali, u Americi je radio kao soboslikar; Istina o životu Žarka Lauševića

Piše SCENA SD
15. studenog 2023. - 14:48

Poznati srpski glumac Žarko Laušević u ranijim je intervjuima otkrio zanimljivu anegdotu iz vremena kada se u New Yorku družio s Vladom Divcem i Peđom Stojakovićem.

Proslavljeni srpski glumac preminuo je danas u 63. godini.

image
Youtube/ Cmc Nadlanu/

 Laušević je jednom prilikom u intervjuu govorio o zanimljivom susretu s bivšim srpskim NBA zvijezdama, piše Espreso.

Naime, dok su Vlade i Peđa igrali za Sacramento, kad god bi dolazili u New York, na večeru su pozivali prijatelja Žarka, a jedan njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Žarko, koji je u to vrijeme radio kao soboslikar u Americi, došao je sa slavnim košarkašima u jedan od najluksuznijih restorana u New Yorku - Cipriani, prenosi Espreso.

"Kad god bi Vlade Divac i Peđa Stojaković došli u New York, kad je gostovao Sacramento, pozvali bi nas na večeru, pogledali bismo utakmicu i otišli na večeru. Bio je neki Ćipriani, a sada se Anita i ja svađamo sa Divcem i Stojakovićem oko plaćanja računa, ali koliko god hoćeš i želiš, oni te samo gledaju ‘nemoj‘‘, objašnjavao je Laušević pa nadodao:

"Ima neko vino za koje ne znam ni koliko košta. Kako ne poznajem noćni život u New Yorku, jer ne izlazim, sutradan dođem mamuran i shvatim da slikam prva vrata u Cipriani za 80 dolara dnevno, a sinoć taj ceh nije bio ne znam ni sam koliko”, rekao je Laušević uz osmijeh.

27. travanj 2024 11:00