StoryEditorOCM
Crna kronikaŠTO SE DOGODILO?

Priča o zapaljenom automobilu zagrebačke učiteljice dobila potpuno neočekivani nastavak

Piše jl
9. srpnja 2023. - 14:12

Muškarac koji je jučer pod okriljem noći zapalio u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici automobil učiteljice D.S. (48) predan je pritvorskom nadzorniku.

Policija ga je vrlo brzo po saznanju za palež uhitila, a kroz kriminalističko istraživanje nakon kojeg je prijavljen za oštećenje tuđe stvari, su utvrdili da je oko 1.30 sati došao do parkiranog Peugeota zagrebačkih oznaka koji se nalazio tik uz prometnicu. Prvo je obilazio auto da bi se potom, iz nepoznatog razloga odlučio skinuti. Zapalio je svoju majicu koju je zatim stavio pod branik vozila.

Nakon toga se udaljio u noć ubrzanim korakom, a vozilo je u potpunosti izgorjelo u prednjem dijelu.

Osim Peugeota, vatra odnosno velika temperatura oštetila je i Škodu riječkih oznaka parkiranu ispred plamtećeg vozila a na kojoj su nastala termička oštećenja stražnjeg svjetla.

Vatrogasci su vrlo brzo ugasili požar u kojem nitko, srećom, nije ozlijeđen, a danas tijekom dana osumnjičeni 27-godišnjak bi trebao biti ispitan u prostorijama Općinskog državnog odvjetništva u Zagrebu.

Hoće li tužiteljima otkriti svoje motive ako ih je uopće i bilo, ostaje za vidjeti. Kako god bilo, njegova daljnja sudbina je u rukama organa progona koji će odlučiti hoće li za njega zatražiti određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora ili će ga se pustiti na slobodu uz mjere opreza, donosi Jutarnji hr. 

 

27. travanj 2024 16:12