StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetkakvi djelatnici

Supružnici zaposleni u gradskoj upravi u svojim uredima skrivali marihuanu i kokain, javnost zapalile i fotografije supruge u čipkastom rublju

Piše PSD
1. srpnja 2022. - 16:46

Prije nekoliko dana Smederevo je pogodio krajnje nesvakidašnji događaj, kada su uhićeni supružnici Srđan C. i Zorica C., koji su skrivali veću količinu droge u kancelariji Gradske uprave u kojoj su bili zaposleni. Oni su bili ažurni na društvenim mrežama, a Srđan je objavljivao i oskudne fotografije svoje žene, na kojima pozira u donjem rublju, a koje su izazvale veliku pažnju javnosti.

Kako pišu lokalni mediji, u Srđanovu uredu pronađena je marihuana i kokain, dok je u uredu njegove supruge Zorice pronađena manja količina marihuane i 86 psihoaktivnih tableta. Oni su izvedeni pred tužitelja nakon što im je istekla mjera obaveznog zadržavanja. Prema neslužbenim informacijama, Srđan je iskoristio svoje pravo da se brani šutnjom, dok je Zorica navodno ispričala da nije prodavala drogu, ali da ju je kod sebe imala jer je bila konzument, izvještava Nova.rs.

image

Zoran i Zorica, takvu ljubav smederevska gradska uprava nije vidjela

Screenshot Facebook

Više javno tužiteljstvo u Smederevu odredilo im je pritvor.

Inače, uhićeni bračni par na društvenim mrežama često objavljuje zajedničke fotografije. Ako je suditi po društvenim mrežama, oni su u braku od 2019. godine.

Uhićeni je na svoj profil na Facebooku stavio i fotografiju na kojoj je njegova supruga oskudno odjevena - na sebi ima čipkasti kombinezon, dok je njena zadnjica u prvom planu. Te 2019. godine objavili su slike s vjenčanja.

"Ja vidim samo lijepe čipkice, dobro usklađene i čisto umjetničko djelo... Ma da, to ja kažem", komentirala je Zorica.

image

Zoranova fotografija koja je dodatno skandalizirala srpsku javnost

Screenshot Facebook

Sudeći po objavama, Srđan se u slobodno vrijeme bavi fotografijom. Zorica ima veliki broj objava na kojima je odjevena u kožnu odjeću, kao i u čipku, a navodi se i kako su obilazili moto skup.

Kako navode mediji, Srđan je zaposlen kao referent urbanizma u Gradskoj upravi, a nije poznato čime se Zorica bavi.

Prilikom pretresa, kod njih je pronađeno ukupno 1175 grama marihuane, kamena supstancija nalik na opojnu drogu kokain težine 52 grama, 86 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, 2 digitalne vage i jedna drobilica.

Uz kaznenu prijavu bit će privedeni na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužieljstva u Smederevu, piše Nova.rs.

image

Jedna od Zoričinih objava

Screenshot Facebook
09. svibanj 2024 02:03