StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet‘Kaotično stanje‘

U Neumu je izbila masovna tučnjava, dok su se muškarci od 17 do 47 godina mlatili, dogodila se i prometna nesreća

Piše dv
28. srpnja 2023. - 14:01
Policija BiH prekinula je tučnjavu, a protiv osoba odgovornih za kaotično stanje podnijet će i prekršajne prijave/Shutterstock

U Neumu je jučer izbila masovna tučnjava u kojoj ima ozlijeđenih i privedenih osoba, a dok je policija smirivala kaotičnu situaciju, dogodila se i prometna nesreća, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako je priopćeno iz MUP-a HNK, više građana je jučer prijavilo Policiji Neum da je u Ulici Franje Tuđmana došlo do narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu od strane više osoba.

"S.M. (37) iz Neuma, M.M. (33) iz Živinica, A.T. (47) iz Visokog, R.P. (28) iz Stoca, S.B. (40) iz Neuma sudjelovali su u narušavanju javnog reda i mira boreći se protiv S.D. (17) iz Stoca, M. M. (34) iz Neuma, A. Z. (25) iz Gračanice, M. B. (23) iz Neuma i T. P. (26) iz Gračanice, piše Klix.ba.

Lakše tjelesne ozljede zadobili su M. A. i A. Z., a S. M. je zadržan u prostorijama Policijske stanice, dok se nije otrijeznio", navode iz MUP-a HNK.

image

Turističkome Neumu ponajmanje je trebala masovna tučnjaca i kaotično stanje

Božo Radić/Cropix

U toku masovne tučnjave, kako navode, dogodila se i prometna nesreća u kojoj je S.B. vozilom Golf udario u desni rubnik, a potom u opremu terase pizzerije.

"U toku smirivanja situacije dogodila se prometna nezgoda u kojoj je oštećeno parkirano službeno vozilo VW Golf od strane BMW-a kojim je upravljao R.P.", navode iz MUP-a HNK uz napomenu da su poduzete sve potrebne mjere, a protiv osoba odgovornih za kaotično stanje bit će podnesene prekršajne prijave.

Istraga bi trebala otkriti kako je i zašto došlo do masovne tučnjave i kaotičnoga stanja.

27. travanj 2024 11:50