StoryEditorOCM
DubrovnikFesta na Stradunu

Dubrovnik - Šampion hrvatskog turizma slavi titulu uz nastup Gorana Karana

Piše dv
12. studenog 2023. - 19:46

Kako bi titulu „Turistička destinacija godine - Šampion hrvatskog turizma“ proslavili na najbolji način – sa svojim sugrađanima i svima zaslužnima za osvajanje ovog vrijednog priznanja, Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika u utorak, 14. studenoga organiziraju proslavu na Stradunu uz nastup Gorana Karana.

Koncert počinje u 19:00 sati na pozornici ispred crkve sv. Vlaha. Za posebnu ponudu koktela u kojima će naši sugrađani i posjetitelji moći uživati besplatno pobrinut će se dubrovački barmeni iz Hrvatske udruge barmena.

Od 18 sati sve do ponoć, prijevoz autobusima javnog gradskog prijevoznika Libertas na svim linijama u gradskom prometu bit će besplatan.

Podsjetimo, na Svečanoj dodjeli godišnjih hrvatskih turističkih nagrada u Rovinju, Dubrovniku je dodijeljena glavna nagrada - "Turistička destinacija godine - šampion hrvatskog turizma‘‘.

Ove je godine Grad Dubrovnik već ponio titulu najboljeg velikog grada za život u zemlji sveukupno, ali i najboljega u Smart city kategoriji. Dobitnik je i četiri međunarodne turističke nagrade: ‘‘Meeting Star‘‘ u kategoriji srednjih destinacija za održavanje kongresa, ‘‘Best Leisure Destination for Groups‘‘, ‘‘Europe‘s Leading Cruise Destination 2023‘‘ i ‘‘Europe‘s Leading Seaside Metropolitan Destination‘‘.

27. travanj 2024 11:43