StoryEditorOCM

Kamen, drvo, metal, keramika, grafit, plastika, žvakaća guma…? Spomenik kulture, javna površina, motor, antikviteti, brod…? Svejedno, laser besprijekorno čisti ama baš sve!

Piše DV
26. srpnja 2023. - 09:38

Trudite se miniwashom oprati kamenom popločanu taracu, bruškinom izribati crne naslage na nadgrobnom spomeniku ili grafit sa fasade? Pokušavate ukloniti fleke od kamenca na pločicama, očistiti masni roštilj ili ‘ošlajfati ‘ ruzinavu ogradu? A na kraju ‘to nije to‘, ne izgleda kao novo. E pa i za to sada ima ‘recept‘. Čišćenje laserom od sada je dostupno i u Dubrovniku!

image

Čišćenje kamena

Dubrovnik Laser Cleaning/

Najmodernija tehnologija jamči uklanjanje nečistoće i drugih naslaga iz svake pore kamena, metalu vraća tvornički sjaj, a drvu izgled kao da je tek kupljeno. Ako je nešto pojam za ekologiju, onda je to lasersko čišćenje. Naime, laserom se čisti bez primjene ikakvih kemikalija i bez stvaranja otpadnih materijala te buke, a laserska zraka s građevina, terasa, cesta, spomenika, strojeva i antikviteta skida tvrdokorne slojeve prljavštine i vraća im stari sjaj.

image

Noge klupe prije i nakon laserskog čišćenja

Dubrovnik Laser Cleaning/

To je i idealno rješenje za održavanje i restauraciju kulturnih spomenika. Tom tehnologijom uspješno se uklanjaju i masne mrlje motornog ulja sa asfalta, stvrdnute žvakaće gume sa svih podloga, a idealna je i ugostiteljima koji moraju ispuniti stroge HACCP standarde jer takvo čišćenje ne zahtjeva vremena kao klasične metode, a prilikom čišćenja ne nastaje ni prašina. Treba istaknuti da ova najmodernija tehnologija ne djeluje abrazivno ni na najosjetljivije površine jer se jačina zrake prilagodi količini nečistoće i materijalu.

image

Pumpa u motoru prije i nakon laserskog čišćenja

Dubrovnik Laser Cleaning/

Obratite nam se s povjerenjem!

Dubrovnik laser cleaning

+385 98 392 933

dubrovnik.laser@gmail.com

image

Drvo prije i nakon laserskog čišćenja

Dubrovnik Laser Cleaning/
image

Željezna ograda prije i nakon laserskog čišćenja

Dubrovnik Laser Cleaning/
image

Peka prije i nakon laserskog čišćenja

Dubrovnik Laser Cleaning/
27. travanj 2024 12:10