StoryEditorOCM
DubrovnikFina gesta

Teleoperater će malo odriješiti kesu: Iz A1 se ispričali Kalamotezima i obećali lijepu kompenzaciju

Piše GB
10. listopada 2023. - 13:54

Teleoperater A1 ispričao se mobinim korisnicima zbog višednevnog kvara na odašiljaču zbog kojeg je mještanima Kalamote od 29. rujna pa sve do 9. listopada predvečer bila uskraćena usluga koju uredno plaćaju.

- Nažalost, zbog administrativnih razloga bazna stanica na Koločepu bila je bez napajanja električnom energijom od 29. rujna, a rad bez poteškoća uspostavljen je 9. listopada. Žalimo zbog ovog izdvojenog incidenta. Uz isprike korisnicima, A1 Hrvatska će mobilnim pretplatnicima s područja koje pokriva navedena bazna stanica otpisati mjesečne naknade za dva mjeseca - poručili su iz A1 dan nakon javnog apela s Elafita u kojem su ih stanovnici Koločepa prozvali zbog nemara i višednevnih izgovora, odnosno dvosmislenih odgovora na upit kad će otkloniti kvar prijavljen prije deset dana.

Pretplatnici s Kalamote u obraćanju medijima upozorili su kako se na otoku nalazi aktivni odašiljač navedenog isporučitelja usluga koji ne pokriva samo Koločep, već i dio susjednog otoka Lopuda, te zamolili za žurno rješavanje problema, o čemu smo izvijestili jučer.

27. travanj 2024 16:28