StoryEditorOCM
DubrovnikPRIJENOS UŽIVO

Zasjeda Gradsko vijeće. Evo o čemu će vijećnici raspravljati na današnjoj sjednici

Piše R. R.
7. svibnja 2024. - 08:55

31. sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika na rasporedu je u utorak, 7. svibnja 2024., s početkom u 9:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika.

Prijenos sjednice možete pratiti na našem portalu.

 

DNEVNI RED:

1.    Vijećnička pitanja.

2.    Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o javnim parkiralištima na području Grada Dubrovnika

3.    Prijedlog odluke o pristupanju Grada Dubrovnika inicijativi Sporazum gradonačelnika za klimu i energiju.

4.    Prijedlog odluke o imenovanju Stručnog povjerenstva za davanje koncesije za posebnu upotrebu pomorskog dobra Grada Dubrovnika za potrebe izgradnje komunalne vodne građevine, spoja CS Ploče i CS Stari grad.

5.    Prijedlog odluke o koeficijentu za obračun plaće ravnatelju/ici Javne ustanove Športski objekti Dubrovnik.

6.    Prijedlog zaključka o postavljanju spomen obilježja poginulom vatrogascu Goranu Komlencu.

7.    Prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o reguliranju međusobnih prava i obveza kojim Franjevački samostan Pohođenja Marijina u Rožatu daje na korištenje bez naknade na rok od 10 godina, a Grad Dubrovnik prima na upravljanje i korištenje čest.zem. 4 k.o. Prijevor u svrhu uređenja dječjeg i sportskog igrališta.

8.    Prijedlog zaključka o sklapanju Ugovora o kapitalnoj pomoći s društvom Domouprava Dubrovnik d.o.o. u svrhu sanacije i uređenja javne površine koja se nalazi neposredno uz objekt ‘‘Opskrbnog centara‘‘ u naselju Mokošica

9.    Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi, za dio čest. zem. 2377/1 k.o. Gruž (s.i.), odnosno kčbr. 5093/2 k.o. Dubrovnik (n.i.), u površini od 2 m2.

10.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine zemljišnoknjižne oznake čest.zem. 1020/5 k.o. Obuljeno, u površini od 45m2.

11.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine katastarske oznake kat.čest. 1333/1 k.o. Gruž, površine 5m2.

12.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine katastarske oznake kat.čest. 1333/1 k.o. Gruž, površine 10m2.

13.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine katastarske oznake kat.čest. 1333/1 k.o. Gruž, površine 5m2.

14.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine katastarske oznake kat.čest. 1333/1 k.o. Gruž, površine 5m2.

15.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj upotrebi za dio nekretnine katastarske oznake kat.čest. 1333/1 k.o. Gruž, površine 5m2.

16.  Prijedlog zaključka o usvajanju Strategije pametnog grada za Grad Dubrovnik.

17.  Prijedlog zaključka o usvajanju Akcijskog plana energetski održivog razvitka i prilagodbe klimatskim promjenama (SECAP) Grada Dubrovnika.

18.  Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na prijedlog Pravilnika o upisu djece u Dječji vrtić Pčelica.

19.  Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na  Statut Osnovne škole Lapad.

20.  Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na  Statut Osnovne škole Montovjerna.

21.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dom Marina Držića za 2023. godinu.

22.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovačke knjižnice Dubrovnik za 2023. godinu.

23.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovačke ljetne igre za 2023. godinu.

24.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovački muzeji Dubrovnik za 2023. godinu.

25.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar za 2023. godinu.

26.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Folklorni ansambl „Linđo“ za 2023. godinu.

27.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Gradsko kazalište Marina Držića za 2023. godinu.

28.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Kinematografi Dubrovnik za 2023. godinu.

29.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove Muzej Domovinskog rata Dubrovnik za 2023. godinu.

30.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Prirodoslovni muzej Dubrovnik 2023. godinu.

31.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Umjetnička galerija Dubrovnik za 2023. godinu.

32.  Prijedlog za imenovanje sudaca porotnika i sudaca porotnika za mladež Županijskog suda u Dubrovniku.

28. svibanj 2024 22:19