StoryEditorOCM
NeretvaDOBIVATE BODOVE

Besplatna radionica ‘Kako postati poduzetnik‘ može vam valjati za prijavu na Potporu za samozapošljavanje

Piše DV
13. veljače 2024. - 15:26

Sudjelovanje na radionici donosi bodove za prijavu na Potporu za samozapošljavanje, javljaju iz Županije.

Kako postati poduzetnik? Potrebna je dobra volja, izvediva ideja, malo sreće, ali najviše znanja. Uspjeh u poslovanju rezultat je pažljivog promišljanja, istraživanja i donošenja odluka na temelju prikupljenih informacija.

Kako bismo vam olakšali i uputili vas na pravi smjer, Centar za poduzetništvo DNŽ u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje (HZZ) poziva sve zainteresirane na besplatnu radionicu “Kako postati poduzetnik” koja će se održati u 21.02.2024., s početkom u 10.00 sati u Pločama.

Radionica se održava za,sve zainteresirane buduće poduzetnike koji planiraju pokrenuti poslovanje i ostvariti Potporu za samozapošljavanje HZZ-a.

Centar za poduzetništvo će pružiti sveobuhvatan pregled procesa osnivanja pravnog subjekta. Tijekom prezentacije, informirat će o poreznim i računovodstvenim obvezama koje poduzetnici trebaju uzeti u obzir. Također će pružiti korisne informacije o dostupnim edukacijama, trenutnim natječajima za bespovratna sredstva te poduzetničkim kreditima koji nude povoljne kamatne stope, odnosno kredite sa subvencijama.

Predstavnik HZZ-a će prezentirati mjere za samozapošljavanje i zapošljavanje dostupne poduzetnicima i onima koji to namjeravaju postati.

Mjesto održavanja: Poduzetnički inkubator Ploče, Crna rika 7a, Ploče; predviđeno trajanje radionice: 3 sata.

Sudjelovanjem na radionici polaznicima se dodjeljuje 5 bodova prilikom ocjenjivanja zahtjeva za prijavu na Potporu za samozapošljavanje. Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem:

– poveznice: https://forms.gle/RpJqj6K9nWkoXZKK6

– maila: ploce@poduzetnicki-inkubator-dnz.hr

– telefona: 020/325-594 ili 099/212 9765

25. travanj 2024 22:27