StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za četvrtak: Bikovi će biti zaboravni, Djevice osjećati potrebu za mirom, a Vage imati posla s birokracijom

Piše Mozaik SD
30. studenog 2023. - 08:20

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Nećete se osjećati optimalno ako budete sami. Užasavat će vas pomisao na večer provedenu pred televizorom bez društva pa ćete nazivati prijatelje samo da vam prođe vrijeme.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Pomalo ste nemarni i zaboravni. Zametat ćete stvari, a moglo bi vam se dogoditi i da slučajno zamijenite torbu s jednim od kolega. Dobro će vam doći malo popodnevnog drijemeža.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Činit će vam se da pojedini suradnici prolaze bolje od vas. Pokušat ćete se izboriti za veća prava pa ćete zamoliti šefa da vam dodijeli mobitel ili nabavi naprednije računalo.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Prigovaranja bližnjih nagnat će vas da se izvučete iz letargije i uhvatite u koštac s problemima. Nalazite li se između dvije suprotstavljene strane, inicirajte pomirenje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Iskoristite nalet energije za intenzivnije bavljenje tjelovježbom. Vrijeme utrošeno na vlastito zdravlje ispunit će vas zadovoljstvom i odlučnošću za uvođenjem zdravih navika.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osjećat ćete potrebu za trenucima mira u kojima biste se mogli posvetiti samo sebi i svojim mislima. No, poslovne i društvene obaveze neće vam ostaviti vremena za osamu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imat ćete dosta posla s birokracijom oko stvari vezanih uz nekretnine ili ostavinu. Ako pokraj sebe nemate nekoga tko se u to dobro razumije, zatražite profesionalnu pomoć.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Odnosit ćete se nemarno ne samo prema kućnim obavezama, nego i prema ukućanima. Izbjegavat ćete bilo kakve poslove gledajući na dom kao na mjesto za izležavanje i opuštanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Sitne čarke neće ozbiljnije zaprijetiti vašem obiteljskom skladu. Šalama ćete razbijati napetu atmosferu pa ukućanima neće preostati drugo nego da zanemare vaše propuste.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Mogli biste planuti bez pravog razloga, prepirati se s bližnjima i biti prilično osjetljivi na tuđe riječi i postupke. Neki će od vas radi ublažavanja tjeskobe posegnuti za cigaretama i alkoholom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ukazat će vam se prilika za napredovanje. Pokažite svoje pregovaračke vještine i poslužite se lukavošću kod pridobivanja kolega ili kupaca. Spretno ćete voditi timske zadatke.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nestrpljivost bi vam se mogla osvetiti, posebice želite li zavesti osobu ako vam se sviđa. Ako prerano započnete igru otvorenih karata, simpatija bi mogla reagirati na neželjeni način.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 06:39