StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Vodenjake će mučiti poteškoće u vezi zbog komunikacije, Strijelcima je pogodno započeti dijetu

Piše MOZAIK SD
20. svibnja 2024. - 08:00

Ovan

Mogli biste iznebuha raskinuti poslovno partnerstvo zbog razlike u mišljenjima. Nemojte u trenutku ljutnje napraviti nešto iza čega ne stojite. Dajte si više vremena za razmišljanje. Izbjegavajte oštre predmete.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Uživat ćete u vođenju razgovora i koketiranju s privlačnim pripadnicima suprotnog spola. Moguć je neplaniran izlazak s prilično zanimljivim ishodom. U poslu će se cijeniti vaša kreativnost i kolegijalnosti.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Pripazite da ne poklonite povjerenje osobi koja ga ne zaslužuje. Ako vam je netko na prvi pogled drag i simpatičan, to ne znači da je iskren i da nema loše namjere. Prisilite se na više kretanja.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Rakovi koji su u braku dobro će balansirati između djece, partnera i posla. I sami ćete biti zapanjeni svojim organizacijskim sposobnostima. Samci će uživati u flertu, a današnji susret oborit će ih s nogu.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Lav

Osjetljivi ste i uvredljivi. Ako vas netko bude kritizirao, osjetit ćete se ugroženo i uzvratiti mu istom mjerom. Pokušat ćete odagnati sjetu alkoholom ili hranom. Imajte mjere da vam ne bude gore.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Djevica

Pogodno je vrijeme za nove projekte. Potpora kolega olakšat će vam napredak, a šef bi vas mogao iznenaditi zanimanjem i pristupačnošću. Želja za novim znanjima potaknut će vas na upis tečaja ili radionice.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Muče li vas nestabilne financijske prilike, razmišljat ćete o kreditu kako biste vratili dugove. Neki će zatražiti povećanje dopuštenog minusa na računu. Zdravlje je osrednje. Pazite da se ne prehladite.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

 

 

Škorpion

Imat ćete osjećaj da je ostanak u vezi koja vas ne usrećuje uzaludan. Prekid vam više neće biti toliko strašna opcija, no ne zalijećite se dok dobro o svemu ne razmislite. Pazite se upale grla ili sinusa.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 2

 

 

Strijelac

Idealno je vrijeme da razriješite probleme s kojima se neko vrijeme izbjegavate suočiti. Iznenadit ćete se kako brzo stvari mogu krenuti nabolje ako im posvetite vremena. Dan je pogodan za dijetu.

LJUBAV: 4

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Dobro ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama. Nemojte se dvoumiti ako vam se ukaže prilika da sudjelujete u zahtjevnijim projektima. Ponijet će vas kreativan zanos pa ćete nešto stvoriti ili poboljšati.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Poteškoće u vezi bit će posljedica manjka komunikacije. Posvetite dragome više pažnje i uložite dovoljno vremena u zajedničke aktivnosti. Ne zanemarite važnost odmora i sna. Smanjite unos kofeina.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Pred vama je dan ispunjen susretima i zanimljivim razgovorima. Doznat ćete mnoge novosti iz života prijatelja i znanaca, pa i poneki sočan trač. Studenti koji polažu ispit moći će računati na sretne okolnosti.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 06:18