StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za utorak: Rakove očekuje promjena, Lavovi će šarmirati, a Škorpionima će ruke biti vezane

Piše Mozaik SD
5. rujna 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Kolegin plan bit će vam pun rupa, no nećete mu htjeti narušiti dobro raspoloženje pa ćete pokušati unijeti promjene bez njegova znanja. Pazite da ne pronikne u vaše namjere.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vodit ćete veliku brigu o partneru nastojeći ispuniti svaku njegovu želju. No, potrošite li vrijeme samo na zadovoljenje njegovih potreba, mogli biste se osjećati iskorišteno.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nećete imati snage nositi se sa zahtjevima kolega ili davati objašnjenja neupućenim klijentima. Provedite večer u opuštenom druženju, no pazite da ne pretjerate s alkoholom.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Osjećat ćete manje zdravstvene tegobe. Liječnički pregled otklonit će vaše strahove, no ono što vas čeka je promjena načina života. Kad je riječ o novcu, budite oprezni.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Nastojat ćete otvoreno raspraviti o obiteljskim problemima. Manje ćete se uzrujavati zbog onoga što ne možete promijeniti. Svojim šarmom osvojit ćete atraktivnog pojedinca.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Htjet ćete sami sve obaviti. Zatreba li vam pomoć za popravke u kući, zamolite prijatelja ili susjeda da vam pomogne. Zajedničkim snagama brže ćete doći do dobrih rješenja.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Osjetit ćete želju da pokrenete nešto novo, originalno. Prenijet ćete svoj entuzijazam na druge. Poticaj koji će doći s vaše strane bit će poželjan i dobrodošao vašim suradnicima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nailazit ćete na poteškoće u ostvarenju planova i prilagođavanju na nove uvjete. Imat ćete osjećaj da su vam ruke zavezane te da se neki procesi odvijaju mimo vašeg znanja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Promjene u zakonskim propisima ili politici poduzeća prilično će vas iznenaditi. Ne zamarajte se onim na što ne možete utjecati, već se okrenite područjima na kojima imate izgleda nešto postići.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Izvrsno ćete se snaći u verbalnim dvobojima bilo s privatnim suparnicima ili s kolegama koji kritiziraju vaš rad. Samopouzdanim stavom pokazat ćete da stojite iza svojih riječi i djela.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Očarat će vas osoba koja se ponaša čudno i nerazumljivo. Mogli biste se upetljati u zamršeni odnos ili tajnu vezu. Držat ćete podalje od drugih svoja intimna previranja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nastojte sačuvati vlastiti integritet i izboriti se za svoje ideje. Ne žestite se zbog prvog manjeg neuspjeha. Imajte na umu da se strpljenje i upornost dugoročno isplate.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 04:19