StoryEditorOCM
PanoramaKELLY BROOK

Ima blizu 100 kg i najsavršenije tijelo na svijetu, dok je bila mršava nitko je nije htio! ‘Tada sam bila najjadnija‘...

Piše SCENA SD
21. svibnja 2024. - 08:48

Kelly Brook (44), žena koja je službeno proglašena vlasnicom najidealnijeg tijela i savršenih proporcija, koja se 2005. našla na vrhu liste najseksipiljnijih žena magazina FHM, nedavno je obznanila da je službeno završila glumačku karijeru.

Kelly je karijeru započela kao model, a nastavila kao glumica poznata po ulogama u serijama "Midsomer Murders", "Smallville" i "Moving Wallpaper".

Kelly je također glumila u nizu filmova gdje je imala manje uloge, primjerice u "Pirani", zajedno sa zvijezdom "Nemoguće misije" Vingom Rhamesom, Elisabeth Shue i dobitnikom Oscara Richardom Dreyfussom.

"Napustit ću glumu. Ne volim biti predugo odsutna od kuće. Volim spavati u vlastitom krevetu i moram čuvati svog psa. Ja sam bila užasna glumica. Smatram da je to prilično iscrpljujuće zanimanje" - ustvrdila je za Daily Star.

Kelly je u sretnom braku s Jeremyjem Parisijem, s kojim se vjenčala na romantičnoj ceremoniji u srpnju 2022. Zbog tog je jednom komentirala da više ne može zamisliti ni da glumi ljubavnicu nekome drugome ako dođe do takve uloge.

"Ja imam veliku osobnost i teško mi je biti netko drugi. Ne mogu zamisliti da se okrenem prema Jeremyju i kažem: ‘Odsutna sam šest tjedana i pretvarat ću se da sam ljubavnica Ryana Reynoldsa, je li to u redu?‘" - osvrnula se na glumu.

No, unatoč filmskim ulogama, Kelly će u kolektivnoj memoriji ostati upamćena kao žena s idealnim tijelom. A taj status je dobila tek kad je prestala misliti na to što jede i dopustila svom tijelu da ima svoj prirodan oblik.

"Tek kad sam se udebljala, počela sam dobivati najveće ​​komplimente! Tada sam shvatila da bih trebala voljeti svoje tijelo uvijek, u tom trenutku, jer ću ga htjeti imati baš takvog za deset godina" - rekla je svojedobno Kelly i dodala:

"Kad sam bila puno mršavija nisam mislila da sam dovoljno dobra. To uvijek misliš kad si mlađi! Najbolji dio starenja je da sve te nesigurnosti jednostavno nestanu. Razmišljate izvan sebe i više niste toliko opsjednuti sobom. Trenutno ne razmišljam o tome da mi trbuh kipi preko traperica" - priznala je oduševljeno.

Istraživanje provedeno u Teksasu pokazalo je da savršeno tijelo ima indeks tjelesne mase od 18,85, a omjer prsa - struk - bokovi idealne žene je 99-63-91 centimetara, čime se Kelly Brook savršeno uklopila.

"Bila sam najjadnija kad sam bila najmršavija i imala sam najmanje udvarača!" - priznala je bivša glumica i fotomodel.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 10:49