StoryEditorOCM
PanoramaTEŠKA VREMENA

Palača šuti, cure priče: pati li princeza Kate od mentalnih problema, intubirana je zbog komplikacija? Svi su zabrinuti

Piše Mozaik SD
29. veljače 2024. - 15:12
Zabrinuti princ William u automobilu (lijevo) i omiljena princeza Kate, čiji povratak u javnost štovatelji monarhije ne mogu dočekatiAFP

Princeza od Walesa Kate Middleton još uvijek se oporavlja od operacije abdomena kojoj je podvrgnuta prošli mjesec.

Za operaciju se nije znalo sve dok nije obavljena, a tada su iz palače samo potvrdili da je sve proteklo u redu i da se do daljnjega otkazuju svi njezini javni angažmani. Tada je najavljeno i da se njezin povratak dužnostima ne očekuje prije Uskrsa. Nedavno su iz Kensingtonske palače potvrdili i da je Kate dobro, no nisu otkrivali druge detalje o njezinu zdravstvenom stanju.

image

London Clinic u kojoj je princeza Kate operirana

Rasid Necati Aslim/Anadolu Via Afp

Kate se zadnji put pojavila u javnosti na Božić 2023. godine, kada je s obitelji prisustvovala tradicionalnoj misi u Sandringhamu.

image

Princ William i princeza Kate s djecom, princezom Charlotte, princom Georgeom i princom Louisom za Božić u Sandringhamu.Bilo je to njeno posljednje pojavljivanje u javnosti

Joe Giddens/Pa Images/Profimedia/Joe Giddens/Pa Images/Profimedia

Njezin dug oporavak i izostanak iz javnosti, kao i nedostatak informacija o točnom zdravstvenom problemu zbog kojeg je operirana, izazvali su zabrinutost javnosti, a šire se i poprilično uznemirujuće teorije o njezinu nestanku, koje su dodatno rasplamsali britanski tabloidi, piše dnevnik.hr.

Biografkinja kraljice Camille, Angela Levin, sugerirala je da princeza ima problema s mentalnim zdravljem.

Novinarka Concha Calleja, pak, tvrdi da je Kate bila na histerektoniji, uklanjanju maternice, i da su je morali intubirati zbog ozbiljnih komplikacija nakon operacije, a tvrdi i da za to ima čvrste izvore.

image
Mattpapz/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Mattpapz/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"To su potpune besmislice, ta novinarka nije ni pokušala provjeriti bilo što od toga što je rekla. Sve je izmišljeno", rekao je izvor iz Palače.

Poznato je da se Kate oporavlja u obiteljskom domu u Adelaide Cottegeu u Windsoru.

Princ William nedavno je na jednom događaju, na koji je došao sam, zahvalio svima na porukama podrške koje stižu njegovoj supruzi Kate, ali i ocu kralju Charlesu, kojemu je dijagnosticiran rak.

"To nam jako puno znači", istaknuo je tada William.

image

Princ William prolazi vrlo teško razdoblje

Henry Nicholls/Afp
image
Kirsty Wigglesworth/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 02:45