StoryEditorOCM
PanoramaPUNO PRIČA

Ujak Kate Middleton prijavio se u vrlo poznatu emisiju, svi se već brinu što će sve ispred kamera govoriti

Piše MOZAIK SD
28. siječnja 2024. - 11:14

Gary Goldsmith, kontroverzni ujak princeze od Walesa, sudjelovat će u britanskom reality showu Celebrity Big Brother. Ova vijest je iznenadila sve, a vjerujemo i zabrinula kraljevsku obitelj. S dobrim razlogom: Gary Goldsmith ne drži nikada ‘jezik za zubima‘.

Brat Carole, princezine majke, navodno je dogovorio učestvovanje u showz s producentima emisije, kaže izvor za The Sun. "Danas je finalizirao uvjete svog dogovora i jedva čeka ući u kuću", izjavio je izvor tabloida. "Tim Celebrity Big Brothera voli ga zbog njegove povezanosti s Kate i činjenice da je samouvjeren, glasan i da se neće suzdržati", objasnio je. Gary Goldsmith je rekao da će govoriti o "svemu i svačemu", što bi trebalo biti vrlo popularno među gledateljima. U posljednje vrijeme omiljena tema mu je par Sussex, kojeg otvoreno kritizira.

image

Gary Goldsmith na vjenčanju Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa 2017. u Londonu

Justin Tallis/Afp

Ovo nije prvi put da poduzetnik pokušava sudjelovati u TV emisiji. Gary Goldsmith prošle je godine bio na audiciji za "I‘m a Celebrity" (slavne osobe prepuštene su same sebi u udaljenom kutu s divljim životinjama). No, uprava emisije odustala je, bojeći se da će njegovo sudjelovanje osramotiti kraljevsku obitelj. Milijunaš je redovito u središtu kontroverzi zbog svoje otvorenosti, ali i zbog sudjelovanja u dva skandala. Godine 2009. uhvaćen je na skrivenoj kameri kako puši marihuanu i koristi kokain s prostitutkom u svojoj luksuznoj vili na Ibizi. Osam godina kasnije proglašen je krivim jer je tijekom svađe udario svoju četvrtu suprugu Julie-Ann i kažnjen novčanom kaznom od 5.000 funti.

Godine 2018. fotoreporteri su ga našli pijanog na ulici i snimili kako mokri u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 18:12