StoryEditorOCM
Showbiztraženo lice

Krenula je majčinim stopama, kći nekadašnje Divasice očarala vokalnom izvedbom, nastupala je s glumcem

Piše SCENA SD
2. studenog 2023. - 20:00

Kćer Maje Vučić i umjetnika Igora Hajdarhodžića, navršila je 17 godina, a već je poznato i traženo lice u glazbenim krugovima.

U ponedjeljak navečer prisutne je očarala svojim interpretacijama.

Najprije je svoju vokalnu svestranost pokazala u medleyu, zapjevavši s takvom lakoćom i samouvjerenošću s mladim glumcem Lovrom Juragom, a sama je, uz pratnju ansambla Ante Gele izvela ‘Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj‘ (obradu domoljubne pjesme Daleke obale koja je prerasla u neslužbenu navijačku himnu).

Profesionalka

Gita je već prava profesionalka, a u to su se, među ostalim, uvjerili svi koji su prisustvovali glumačko-glazbenom spektaklu ‘Vraćam se, Zagrebe, tebi‘ ispred zagrebačkog HNK-a.

Također je svoj nastup imala na pozornici partyja Zlatnog Studija gdje je izvela pjesmu Jadranke Stojaković ‘Što te nema‘, piše Tportal.

Od devete godine je postala članica zbora Zvjezdice, a pjevala je u brojnim operama poput ‘La Bohème‘, ‘Tosce‘, ‘Turandota‘, ‘Čarobne frule‘.

U rujnu je otišla u Englesku, na koledž gdje će se pripremati za prijemni na njihovoj akademiji u siječnju iduće godine. Želja joj je surađivati sa stranim redateljima i producentima, a u svemu ima bezrezervnu podršku od svog oca, dubrovačkog umjetnika Igora Hajdarhodžića i mame Maje, koja je godinama tajila kćeri da je pjevala u ženskoj skupini Divas.

Maja danas radi kao psihologinja, a na početku nije bila najsretnija kada je shvatila da će se njezina i Gita Hajdarhodžić baviti glazbom.

No kad je shvatila da se mlada glazbenica želi ozbiljno baviti time, dala joj je vjetar u leđa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 18:46