StoryEditorOCM
ShowbizTKO JE ONA

Prepoznajete li je? Sigurno ste gledali njezin nastup, nekima se svidio ali većina je ostala šokirana

Piše SCENA SD
9. svibnja 2024. - 20:23

Pojavile su se fotografije iz lipnja 2022. godine pjevačice Bambie Thug (puno ime Bambiue Ray Robinson) koja je s pjesmom "Doomsday Blue" predstavila Irsku u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga. Mlada je pjevačica je  jedna od favoritkinja za prolaz u finale, a prije nastupa nalazila se na petom mjestu kladionica, no mnogi nisu oduševljeni njezinim izgledom, pjesmom i nastupom. 

image

Bambie Thug 2022. godine u Londonu 

Suzan Moore/Pa Images/Profimedia/Suzan Moore/pa Images/profimedia

Nakon snimki s generalnih proba oglasili su se brojni fanovi natjecanja te se požalili kako je nastup strašan i sotonistički. Svoje su mišljenja i dojmove o pjevačici podijelili na društvenim mrežama.

Bambie je rođena kao djevojčica u Corku 6. ožujka 1993. godine. Identificira se kao nebinarna osoba te preferira da se za nju koriste zamjenice "oni". Bambi je u ranom djetinjstvu dijagnosticiran ADHD, odnosno poremećaj pažnje i hiperaktivnosti. Bambie je autor vlastitog žanra glazbe pod nazivom Ouija-Pop. Tu kategoriju osmišljava jer ne želi biti ograničena na jedan zvuk, a zbog teške šminke koju koristi za svoju scensku personu rijetki bi je prepoznali bez nje.

image

Bambie Thug

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
31. svibanj 2024 10:08