StoryEditorOCM
ShowbizBENNIFER RAZVOD

Prvi put nakon glasina o razvodu snimili Jennifer Lopez na izlasku iz plesnog studija: Pažnju ukrao jedan detalj

Piše I. P.
17. svibnja 2024. - 10:44

Jennifer Lopez i Ben Affleck navodno više ne žive na istoj adresi, a glumicu su jučer snimili na izlasku iz plesnog studija u Los Angelesu s vjenčanim prstenom na ruci. 

Izvori bliski paru tvrde da je do nesuglasica u braku došlo jer se pjevačica posvetila pripremama za svoju nadolazeću turneju "This is Me... Now: A Love Story".

Prema napisima američkih medija supružnici idu na bračno savjetovanje, no navodno glumac mrzi to.

- Ben vjeruje u savjetovanje, do neke točke, i voljan je sudjelovati otvorenog uma, iako mrzi cijeli proces - rekao je izvor blizak paru.

- On nikada neće mjeriti uspjeh ovog braka prema onome što se događa u ordinaciji terapeuta. Također, ima veću toleranciju na sukobe i borbu - ističe izvor.

image
Fia Pictures/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fia Pictures/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Fanovi su ranije primijetili da supružnici već tjednima ne provodi vrijeme zajedno. Affleck nije bio na Met Gali s Lopez.

- Sada je fokusiran na posao i svoju djecu. Ben se već iselio i vjerojatno će prodati svoju kuću iz snova, za kojom su tragali pune dvije godine. Nikad se neće prestati voljeti, ali ona njega ne može kontrolirati, a on nju ne može promijeniti. Nije bilo šanse da ovo potraje - tvrdi izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 04:46